12. joulukuuta 2015

Kaikenlaista uutta!

Sitä on tullut taas shoppailtua, etenkin Star wars-teemaisesti. Jotenkin tuo lähestyvä enskari, jota yhtä lailla kauhulla sekä innolla odotan, on herättänyt sen sisäisen fanitytön taas hereille. Edellisiä leffoja en ole nyt uudelleen katsonut, sillä varsinkin se ihana vanhempi trilogia on kyllä katsottu jo niin monen monituiset kerrat jo lapsena sekä nuorena, että ne muistaa lähes ulkoa. 

Suuremmat shoppailut piti kyllä olla jo ohi tältä vuodelta, mutta sitten tuli esimerkiksi sellaisia muuttujia, kuten Black Friday ....

 
Nää on hankittu AlphaGeekistä. Tuota Death Star hiirimattoa olen jo vuosia kytistellyt aina silloin tällöin, mutta joka kerta se on ollut loppuunmyyty. Nyt sattuikin sitten hyvään saumaan ja pipo nyt sitten vaan tarttui siinä mukaan..


Sitten pitikin saada joulukalenteri. Arvoin kyllä pisimpään tämän ja Inside out-kalenterin välillä, mutta sitten Vader vei kuitenkin voiton viime hetkellä. Taustalla kyti myös n. viikkoa aikaisempi sapetus, kun H&M:ssä oli Star Wars-aiheisia (sairaan hienoja) vaatteita vain miesten puolella (!!!)


Tää on ehkä kaikista konkreettisimmin vain tarttunut mukaan. En näitä jatko-osia tue tai tunnusta ja säilön eri lokerossa kuin varsinaisia klassikoita, mutta kun tää lojui paikallisen kirppiksen ilmaista kamaa lootassa, niin aattelin, että se saa pitää seuraa sitten Jafarin paluulle


Tämän takia etsiydyin Black Friday huumaan. Työkaveri vinkkasi, että nyt se on vaan 4,95 ja olisin tämän hieman kalliimmallakin ostanut, koska on vaan niin upea elokuva, vaikka ei tullutkaan sitä kolmatta katselukertaa leffateatterissa (lähellä oli).

Mad Max: Fury Road. Helppo päätös


Kuluneen vuoden mielenkiintoisimpia teoksia, Ex Machina

Tää Big Hero 6 tais olla kanssa niissä ihan huippuhalvoissa. On pitänyt myös hankkia, kun halpenee ja nyt oli vielä odotettua alhaisempi hinta.

Age of Ultron ei ollut ihan sieltä parhaimmasta päästä, mutta menee nätisti tuolla hyllyssä muiden kavereittensa kanssa

Sitten tuli nää....myyntiin Studiolle sekä Kinolle. Oli aivan must have. En oo sortunut vielä yhteenkään aikaisempaan hahmomukiin, koska olen odottanut "sitä oikeaa". Tässä se on, päädyin Chewbaccaan, kun on itselleni tuttu ja troopperi oli ihan möllin näköinen.

Ja sitten tälläinen ämpäri. Miten tuolle sanot ei?? et mitenkään. Vaihtoehto "retro" oli selkeä valinta myös. On paljon isompi kuin se minioniämpäri!

Sama ämpäri eri suunnasta...

Ja vielä eri suunnasta

6 kommenttia:

 1. Hauska tuo Death Star hiirimatto, heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! ja mitä nyt käytössä ollut, niin toimii tehtävässäänkin hyvin :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. En tiennytkään että olet näin suuri Star Wars-fani! Onko Star Wars-meikit ja -patterit kanssa ostettu? ;)

  Itse kun en ole mikään suurin sci-fin ystävä, niin on jäänyt nuo Star Warsitkin vähän vähemmälle, mutta yhdyn mielipiteeseesi Ex Machinasta xD

  Oletko nähnyt tuon Fury Roadin? Koska minä katsoin sen hiljattain ja olen siitä asti yrittänyt ymmärtää sitä. Osaatko sinä selittää, mikä tekee siitä hyvän? Hauska tarina itse asiassa, (koska olen miettinyt nyt tuota Fury Roadia, niin) kysyin sen nähneeltä eräältä ystävältäni, että miksi hän piti sitä hyvänä ja hänen vastauksensa oli, että "no se auton keulassa kitaraa soittava tyyppi oli hieno!" - ajattelin siihen itse vaan, että noni, jaha. Selväksi tuli xDxD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ei ole sentäs vielä meikkipussia täytelty : D joo, tämä puoli ei ole päässyt niin selvästi blogissa esille. Paitsi molemmissa pääkuvissa on kyllä esiintynyt aina jotain Tähtien sota-hahmoja!

   Olen nähnyt Fury Roadin ja kuulun näihin, joiden mielestä se oli ihan tajuttoman päheä ja vuoden parhaimpia. Syyt, että miksi näin hmmm. Vastaus ei ainakaan ole sama kuin ystävälläsi, vaikka kitarahemmo oli myös mahdottoman hauska xD Olisikohan omassa kokemuksessa ollut se, että menin aika aikaiseen katsomaan, joten leffaa ei oltu vielä ns. hehkutettu puhki. Toinen syy on aivan varmasti se, että katsoin ne vanhat (jotka ei todellakaan niin mahtiupeita kuin tämä uusi), mutta niiden kautta pääsi jo sinuiksi tämän universumin kanssa...? Uskon kyllä, että leffa olisi kolahtanut muutenkin. Minusta siinä parhainta oli se alati hengästyttävä meno (oma adrenaliini jatkuvasti huipussa), se koko dystopinen maailma (mitä se on ihmisistä tehnyt) ja se sanaton viestintä (asioita ei väännetä sillä rautalangasta, että ne pakotetaan jonkun vuorosanoihin). Lisäksi vasta myöhemmin kuulin, että elokuvassa on käytetty todella vähän erikoistehosteita. Ja sitten tietenkin tämä (jo maailmalla miesasiamiehiä raivostuttanut) feministinen puoli kulminoituen Theronin hahmoon :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Ehkä arvostus siis johtuu siitä, että elokuva on uskollinen tyylilajilleen, eikä ole niin päivänselvä tavallaan elokuvana, että katsoja seuraisi jotain kaavaa, vaan meno on ikään kuin uudesta näkökulmasta kuvattua...? Vastauksesi ehdottomasti auttoi käsitykseni laajentamista, tosin en vieläkään itse ihan allekirjoita väitteitä elokuvan erinomaisuudesta, mutta ainakin voin yrittää ymmärtää xD

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...