15. marraskuuta 2015

Blogilista - blogi


Etenkin The Blogilistan lopetettua toimintansa jo keväällä, on kaiken kattavalle listaus-paikalle jäänyt aukkonsa. On toki edelleen olemassa Bloglovinit yms. mutta varsinaista blogger-pohjaista paikkaa ei ole aikasemmin ollut ja etenkin kun moni meistä nimenomaan tällä pohjalla kirjoittelee. 

Kaverini päätti tarttua tähän ja pistää pystyyn oman Blogilista-blogin, jonka perimmäinen idea on siis saada näkyvyyttä blogeille ja auttaa lukijoita paikantamaan uutta lukemistoa. Paikka on vielä alkutekijöissään, mutta sitä suuremmalla syyllä, kaikki blogger-pohjaiset blogit aihepiiristään riippumatta ovat tervetulleita. Sinin leffablogi-ilmaantuu myös listalle tuota pikaa!

 

6 kommenttia:

 1. Jee kiitos hienosta mainostuksesta ja tervetuloa listalle! :D

  http://bblogilista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Harmi että tuolla Blogilista -blogissa sivustot on luokiteltu yhden kategorian alle, niin siinä on vaikeampi päättää minkä alle sitten laittaisi oman bloginsa jos se käsitteleekin useampaa aihealuetta.

  Itsekin olin aiemmin Blogilista -sivuston suuri fani ja suuri harmitus tulikin, kun huomasin kyseisen sivuston lopettaneet. Pian tilalle löytyi kuitenkin melkein samantyylinen mainostussivu blogipolku.fi, jossa blogille voi laittaa useita aihealueita eli tageja ja kiinnostavia blogeja pystyy etsimään sitten näiden tagien avulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Noniin heti taisi mennä sivustojen nimet sekaisin samantyylisistä nimistä johtuen :D Eli siis ensimmäisessä kappaleessa puhuin tästä Miran bblogilistasta, jälkimmäisessä siitä vanhasta jo lopettaneesta sivustosta. (Tässäkin kommentissa onnistuin jo sekoilemaan sanojen kanssa, mistä johtuen poistin tuon aiemman tekstin :D)

   Poista
  3. Katsoin ensin hyvin hämmästyneenä, että onpahan monta kommenttia tullut xD

   Niin joo, sulla tosiaan haastellisempi, kun aihealueita on selkeästi useampia. Mira vois tästä ottaa pienen ehdotelman, että jos niillä tägeillä tosiaan pelaisi tai! sitten blogisi luokittelisi useampaan kohtaan (nythän siellä on vasta "elokuvat" ja "muut blogit". Blogipolkua en olekaan aiemmin huomannut!

   Poista
  4. Moi! :D Joo tarkoitus olisi tehdä enemmän kategorioita sitä mukaa kun blogeja alkaa liittymään mutta tässä kohtaa tuntuu superturhalta listata kaikki kategoriat heti kärkeen omiksi välilehdiksi, koska sitten ne vaan huutaa tyhjyyttään. :D

   Tagit ovat kyllä loistoidea! Niitä voisi yrittää kehittää lisää. Kiitoksia kommenteista! :D

   ps. kommentteja ja ehdotuksia saa jättää myös listalle itselleen! (:

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...