12. syyskuuta 2010

Ajankohtaista


Nyt tulee lyhyt päivitys monesta ajankohtaisesta uutisesta tai tapahtumasta.

Ensinnäkin 23. Rakkautta & Anarkiaa filmi festivaali starttaa 16.–26.9.2010 Helsingissä ja liput ovat myynnissä nyt. Nettisivuilla infotaan nettivarauksista seuraavasti "Näytösten varausmahdollisuus päättyy 14.9. ja varaukset on lunastettava viimeistään 15.9. Avajaispäivänä 16.9. kaikki lunastamattomat varaukset avautuvat myyntiin, joten silloin kannattaa olla nopea ja napata myyntiin vapautuvat liput oman taskuun!"
lisätietoja löydät täältä.

Bongasin myös paljon vähemmän tunnetun Banff Mountain Film Festival tapahtuman, joka järjestetään 11.lokakuuta Helsingissä. Suunnattu ulkoilusta ja vuoristourheilulajeista pitäville ja ennakkomyynti on jo alkanut.

Studio123 tiedottaa sivuillaan uudesta alennuksesta 3D elokuviin! Eli jos olet opiskelija-, varusmies tai eläkeläinen (ja voit todistaa sen) pääset 3D elokuviin 9 eurolla, joka antaa sentään huiman euron edun (mieti mitä kaikkea kaupastakin saa sillä rahalla). 2D elokuvissa vastaavanlainen 7 euron alennus on edelleen voimassa normaalisti.

Ja muistakaa Kouvolan kaupungin järjestämä elokuvamaraton 17.9! Eli alle 18-vuotiaat ja/tai opiskelijat saavat lippunsa hintaan 2e/näytös. Täysi-ikäiset ei opiskelijat hintaan 6e. Ohjelmistossa on muun muassa iki-ihana Totoro, hulvaton Ice Age 3, henkeäsalpaava Avatar ja mielestäni edelleen tämän vuoden paras elokuva: Inception. Lisätietoja ja tarkemmat aikataulut löydät täältä.

Ottakaa kantaa myös mahdolliseen Potter maraton ideaan studio123:n facebook sivulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...