7. maaliskuuta 2011

Hobitti päivitys 2

Kuvaukset alkaa viimein 21. tätä kuuta Uuden-Seelannin upeissa maisemissa! Tavoitteena on saada ensimmäinen elokuva ensi-iltaan vuoden 2012 joulukuussa ja seuraava osa vuotta myöhemmin. Näyttelijöistä on nyt myös viimein vahvistettua tietoa: monta vanhaa tuttua palaa ruutuun ja kaikki kääpiöt on paikannettu. Alla kuvakoosteita näyttelijävalinnoista:
Smaugin ääninäyttelijän julkistamista odotan yhä kihisten. Sopivia ehdokkaita mun korvaan olisi esimerkiksi Alan Rickman, Jeremy Irons, Jason Isaacs ja Bill Nighy, mutta toisaalta toivon jotain ei niin nimekästä näyttelijää, joka kuitenkin istuisi Smaugin pahansuopaan olemukseen.

Lähteet:

2 kommenttia:

  1. Ei Alan Rickmania!! :D Siis hieno näyttelijä ja kaikkea mut meinasin kuolla kun Alice in Wonderlania kävin leffas kattoos ja kuulin heti äänestä et se sininen toukka oli Rickman.. Liian persoonaääni ja jos sen kuulee Smaugina niin väkisin tulee mieleen Pottereiden Kalkaros! Niin kävi Alicessakin.
    Mieluiten joku sellanen ääninäyttelijä, joka ei ole vielä niin maineikas että heti tunnistaa äänen. LotRitkin olivat mielettömiä leffoja osasyynä juuri sen takia ettei näyttelijäkaartissa ollut niin älyttömästi jo valmiiksi uransa huipulla olevia näyttelijöitä.

    Mutta innolla odotan Hobittia! Enemmän ku innolla! En millää malttais odottaa.. ;D

    VastaaPoista
  2. Jooo, ei ehkä Rickman kumminkaan :D ja onneksi nää on jo näihin muihinkin osiin valinnut ei niin tunnettuja :) Ja ei todellakaan malttais odottaa! x)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...