16. joulukuuta 2011

Movie Monday # 29 Top 5

Movie monday summaa yhteen kuluneen vuoden parhaimmistoa utelemalla tämän vuoden viimeisessä haasteessa 2011 top 5 elokuvat. Jätän tästä nyt pois alkuvuodesta (Suomessa myöhässä) ilmestyneet oscar elokuvat ja keskityn muihin. Tässä tulee parhaista parhaat, best of the best suositusten saattelemana:


5. Hullu hölmö rakkaus


"Hullu hölmö rakkaus on itsevarma itsestään, ei ollenkaan hölmö, vain terveellä tavalla hullu ja esittää rakkauden sellaisena kuin se on" (arvostelu)

musaherkku


4. Harry Potter and the Deathly Hallows part 2


"Kuoleman varjelukset osa 2 oli kertakaikkisen nautittava kokonaisuus: pelkkänä elokuvana oikein katsottava, mutta saagan päätösosana myöskin pienoinen spektaakkeli, jossa ei kuitenkaan ammuta yli. Loppuun oli saatu elokuvan keinoin sitä lämpöä, joka hohkasi vahvimmillaan ensimmäisessä elokuvassa ja tässä sitoo nyt Potter-saagan yhteen pussukkaan kauniille rusetille." (arvostelu)

musaherkku


3. X-men: First class


"X-Men: first class on aidosti onnistunut suoritus ollakseen supersankari elokuva. Edelliset kolme elokuvaa ei ole suinkaan unohdettu, vaan niihin viitataan ja niistä lypsetään muutamia mehukkaimpia marvel hetkiä tähän elokuvaan." (arvostelu)

musaherkku ja toinen


2. Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus


"Yksisarvisen salaisuus on vahvasti seikkailunmakuinen, pökerryttävän upea ja kerrassaan mainio elokuva." (arvostelu)


1. Drive


"Drive on suuri elokuvallinen nautinto, jota voi kutsua mestariteokseksi." (arvostelu)

musaherkku ja toinen

1 kommentti:

  1. Drive on ollut aika monilla ykkösenä (itsellänikin), eikä todellakaan suotta!! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...