16. heinäkuuta 2012

Tulevia animaatioita

Animaatiofriikki iskee jälleen! Välillä olen tehnyt leffojen saralla katsauksen tulevaan "Mitä haluan nähdä"-listojen ja vastaavien muodossa, mutta näihin on lukeutunut ihan kaikenlaiset kuvat. Mieleni sopukoihin on nyt taas jäänyt pyörimään non-stoppina eri animaatioiden trailereita töiden puolesta tai ihan vain omien youtube-tutkimusmatkojen seurauksena. Tässä siis kronologisessa järjestyksessä kaikenlaista tulevaa animaatiokuvatusta:


Madagascar 3
Ensi-ilta: 3.8

Sarjan kolmannessa osassa seepra Marty, leijona Alex, kirahvi Melman ja virtahepo Gloria aikovat palata takaisin kotimaahansa New Yorkiin. Siihen he tarvitsevat simpanssien ja pingviinien apua, jotka puolestaan ovat Monte Carlossa. Poppoo saa peräänsä eläinpoliisikapteenin ja heistä tulee Euroopan etsityimmät. 


Brave
Ensi-ilta: 24.8

Pixarin upealta näyttävässä Skotlannin jylhiin maisemiin sijoittuvassa animaatiossa on pääosassa Merina. Kuninkaallisen perheen tytär, joka haluaa elämältään muutakin kuin avioliiton.



ParaNorman
Ensi-ilta: 7.9

ParaNorman on Coralinen tekijöiden uusi stopmotion animaatio, jonka pääosassa on Norman. Normanin perhe tai muu maailma ei tunnu aina ymmärtävän häntä, mutta hän ei olekaan ihan tavallinen poika, sillä hän näkee kuolleita ja osaa puhua näille. 



Hotel Transylvania
Ensi-ilta: Suomen ensi-iltaa ei vielä tiedossa, 21.9 (Yhdysvallat)

Hotel Transylvania on paikka, jonne kauhuolennot Draculasta luurankoihin voivat tulla lomailemaan kaikessa rauhassa. Mutta mitä tapahtuu kun hotelliin eksyy normaali ihminen? 



Frankenweenie
Ensi-ilta: Suomen ensi-iltaa ei vielä tiedossa, 5.10 (Yhdysvallat)

Tim Burton tarjoilee myös stopmotionia, mutta mustavalkoisena versiona. Tarinassa poika haluaa herättää rakkaan koiransa henkiin kuolleista.  



Niko 2
Ensi-ilta: 12.10

Kotimainen animaatio Niko saa jatko-osan, joka jatkaa tarinaa siitä mihin edellinen jäi. Niko saakin yllättäen pikkuveljen.



Wreck it Ralph
Ensi-ilta: Suomen ensi-iltaa ei vielä tiedossa, 2.11(Yhdysvallat)

Disneyn tuleva animaatio Wreck it Ralph kertoo pelihahmosta Ralphista, joka ei tunne saavansa arvostusta omassa pelissään pahiksena. Hän karkaa toisiin peleihin etsien uusia tuulia.



Viisi legendaa, Rise of the Guardians
Ensi-ilta: 30.11

Dreamworks tuo valkokankaalle elokuvan, jossa Nukkumatti, Joulupukki, Pääsiäispupu ja Hammaskeiju ovat suuret voimat omaavia hahmoja, joiden tehtävänä on suojella maailman lapsia. Pahuus tekee kuitenkin tuloaa ja heidän on taisteltava sitä vastaan kaikin keinoin. 




Epic
Ensi-ilta: Suomen ensi-iltaa ei vielä tiedossa,17.5.2013(Yhdysvallat)

Epic on huikealta vaikuttava elokuvassa, jossa metsän olennot kamppailevat keskenään. Ferngully-viimeinen sademetsä elokuvan tapaan mukaan kutistuu myös ihminen. 



Itse ilkimys 2
Ensi-ilta: Suomen ensi-iltaa ei vielä tiedossa, 3.7.2013(Yhdysvallat)

Tästä on vain teaseri, joten ei mitään tietoa, mistä jatko-osa tulee kertomaan. Jos se on lähellekään niin hyvä kuin ensimmäinen osa, niin hauskaa on tiedossa. 
 

3 kommenttia:

  1. Oisin saanut kohtauksen jos oisit jostain kumman aivovauriosta unohtanut laittaa Frankenweenin :))

    VastaaPoista
  2. Se olis saattanutkin jäädä pois ellei eräs työkaveri olisi tätä maininnut useaan otteeseen, en olis muuten tiennyt koko elokuvasta varmaan kun siekään et ole pommittanut mua tällä XD

    VastaaPoista
  3. En kerennyt kun oon ollu niin kikseissä jo Dark Shadowsista ja Vampire Hunterista ja Batmanistä ja Nälkäpelistä ja Spidermanista ja.......

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...