11. heinäkuuta 2011

Blogin 1-vuotispäivä

Tasan vuosi sitten julkaisin ihka ensimmäisen blogipostaukseni, jossa esittelin vanhoja elokuvalippujani jutussa Elokuvalippu historiani. Muutamaa päivää ennen sitä olin luonut tämän blogin, mutta virallisena syntymäpäivänä pidän kuitenkin tätä päivää.

Vielä pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitella itseäni pitämässä pystyssä minkään sortin blogia, vaan jos joku olisi tullut minulle vastaavaa ennustamaan, olisin nauranut itseni kuoliaaksi. Ajatus elokuva-aiheisen blogin pitämiseen sai alkunsa, kun noin vähän päälle vuosi sitten studio123 haki facebookin välityksellä vapaaehtoisia bloggaamaan elokuvia. Aluksi vain huvittelin ajatuksella "mitä jos"-tyyliin ja sitten jo maistelinkin sitä, mutta en sitten kuitenkaan kehdannut tarjoutua. Sitten vähän ajan kuluttua minulle iski tämä mielenhäiriö hakea studio123:een töihin ja samalla päätin, että jos sinne pääsen niin aivan varmasti bloginkin perustan. Tässä sitten ollaan.

Alkuinnon vallitessa kirjoitin ylös lukemattomia ideoita, mistä tehdä juttua ja kaikki nämä ovat minulla hyvässä tallessa edelleen ns. sadepäivien varalle. Sadepäiviä ei kuitenkaan ole tullut montaa vastaan, vaikka olin melkein vakuuttunut siitä että muutaman kuukauden päästä jo intoni lopahtaa tai homma muuttuu jollain muulla tavalla vastenmieliseksi. Mutta ei niin ei, sillä vieläkin jaksaa aidosti kiinnostaa ja vieläkin jaksan innostua jos keksin jonkin uuden mielestäni hienon aiheen. Lähtökohtana onkin aina ollut kirjoittaa aiheista, joista haluaisin itsekin lukea, eikä ottaa liikaa paineita, vaan pitää hauskaa.

Blogiin on kerääntynyt tämän yhden vuoden aikana 27 lukijaa (plus 2 bloglovinin kautta). Käyttäjätilastoissa käyrät ovat kohonneet ajan mittaan: lokakuu 2010 oli hiljaisin: 313 katselukertaa ja maaliskuu 2011 pitää taas kärkisijaa: 2 165 katselukertaa.

Top5 luetuimmat jutut ovat:

1. Kuin kaksi mustikkaa (744)
2. Kaksin karkuteillä (373)
3. Pirates of the Caribbean: on stranger tides (297)
4. 3D-laseista (254)
5. Oscar-gaala 2011 (167)Sinin leffablogi kiittää ja kumartaa ja tarjoaa itselleen synttärilimun

Ps. Kuin kaksi mustikkaa jutusta sopii odottaa 2. osaa kuin myös 3D-laseihin palaamme vielä uudemman kerran

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...