18. helmikuuta 2012

Movie Monday # 35 - Vain muistoissa jälleen sen luokseni saan

Tästähän alkaa muodostua jo tapa, että olen aina yhden Movie monday-haasteen jäljessä. Haittaakse?

"Nuoruus. Ihanaa. Kamalaa. Nostalgista. Ahdistavaa.

Mikä on sinulle se nuoruuselokuva? Se, johon kiteytyy sinun mielestäsi kaikki se, mitä nuoruus sinulle merkitsee tai merkitsi?

Onko se sellainen, jonka katsoit aikoinaan monta kertaa ja johon liittyy muistoja? Vai onko se kenties elokuva, jonka olet nähnyt vasta aikuisena ja hämmästellyt, miten joku on voinut niin onnistuneesti siirtää sinun ajatuksesi ja muistosi valkokankaalle?"

Mitään the nuoruus elokuvaa minulle ei ole tässä hautoessani tullut mieleen, eikä mitään mikä heijastaisi omaan nuoruuttani. Mieleen tulee kyllä monia leffoja, jotka oli niiin kova juttu silloin nuoruudessa, jotka välttämättä eivät kolahda enää samalla tavalla tai tulee jopa halu haudata päänsä hiekkaan. Eritoten muistan kauhun olleen yleisesti kova juttu teininä: Halloween, Blair witch project, Ring, Perjantai 13. päivä, Maissilapset... niitä lainailtiin ja katsottiin silmät killillään. Noissa nyt ei silti vielä mitään, nimittäin sitten oli nämä pahimman luokan "huumorinkukat":


Ja yllämainituillehan on sataviisimiljoonaa jatko-osaa, jotka menevät vain pahempaan suuntaan. Täysin asiaan liittymätön huomio: oletteko huomanneet että Natasha Lyonne, joka esittää American pie elokuvissa Jessicaa, on myös Scary movie 2:ssa Meganina eli riivattuna likkana?Sitten megaluokan fanitus maksimus elokuva, joka oli silloin varmasti yksi kovimpia tapauksia:


Ja sitä se on kyllä edelleen! Go Uma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...