3. syyskuuta 2012

I love your blog - tunnustus

Piristipä kummasti saada tunnustusta omasta blogistaan Leffaurakka-blogin Raisalta, suuri kiitos vielä sinne! Tuli juuri hyvään saumaan motivoimaan ottamaan uutta kuukautta kiinni sarvista. Laitetaan siis hyvä kiertämään!


Tässä tunnustuksen vaiheet: 

1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä.
3. Kopioi tunnustuksen Post it -kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin. 

Ensimmäinen tunnustus menee Ruudukolle, vaikka olet saanut jo jonkun edellisenkin palkinnon! Tämä olkoon lisämotivaatioksi jatkaa omien rustailujen ja sarjiksien levittelyä blogiin. Tsekatkaa hauska sarja "how to survive horror movie"

Toisena palkitsen myös jo aikaisemmin palkitun Mikkoakin kiinnostaa blogin, koska Siniäkin on jaksanut kiinnostaa, kun Mikko on toistuvasti sattunut arvostelemaan juuri niitä itseäni kiinnostavia elokuvia. Plussaa saa myös ne kinovisat!

Kolmantena tunnustuksen saa miniatyyrimaailman parhaimmistoa eli Susanna blogista Elämää koossa 1:12. Blogi tarjoaa niin paljon pikkiriikkistä silmänruokaa ettei ole tosikaan.

Neljäntenä on tuoreimpia blogeja, joita olen alkanut seuraamaan eli Svanten omasta elämästä kertova blogi On repeat. Blogissa on upeiden kuvien lisäksi jotain omaperäistä, joten aina jaksaa seurailla mitä seuraavaksi tulee.

Viidentenä ja viimeisenä palkinto menee todella todella hyvälle blogille, jonka luin kokonaan läpi sen löydettyäni. It was supposed to be just a normal lymph node kertoo Elinan kokemuksista imusolmukesyövän sairastamisesta ja elämästä sen jälkeen.

Näitä kaikkia suosittelen oikein lämpimästi!
4 kommenttia:

  1. Aaaaw ! Kiitos Sini oot ihana <3 ^^

    VastaaPoista
  2. kiitti kovasti minultakin noista kivoista sanoista, kaipa minäkin sitten olen ainaki jotain tehnyt oikein :) pitääpä kurkata kaikkia näitä muitakin blogeja ja laittaa toki tätä samaa juttua eteenpäin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...