12. joulukuuta 2014

Hobitti - Viiden armeijan taistelu yöensi-ilta

Viimeinen matka Keski-Maahan on koettu ja jo takana päin. Postaus tulee pienellä viiveellä allekirjoittaneen saadessa viimeiseltä matkalta flunssan tuliaisena. Elokuvasta tulee kyllä oma arvio vielä erikseen, mutta tähän väliin studio123:n yöensi-illan tapahtumista. 
Kuten viimeisin hobittipäivitys mainostaa, oli Kouvolan musteen ja reiän tatuointitiimin työpiste jo seitsemältä pystyssä. Ensimmäinen uhrikin oli aikasessa odottamassa tuoliin pääsyä ihka ensimmäistä ja pitkään suunniteltua Lotr-aiheista tatuointia varten. Illan mittaan tuoliin istui muitakin, osa henkilökunnankin edustajia ja jopa itse teatteripäällikkö. Viimeisin kuva valmistui valehtelematta minuuttia kahta ennen yönäytöksen alkua. 


Itse olin tiistain puolella tekemässä työvuoroa, mutta vain normaalien näytösten loppuun asti eli pääsin sopivasti vapaalle ennen yönäytöstä ja mukaan kokemaan sen muiden kanssa. Vaikka kuinka hieno kahden edellisen vuoden möhömahainen Galin Rautavatsa-kääpiöpukuni olikin, halusin viimeistä osaa varten vääntää vielä uuden puvun. Haaveissa on ollut pukeutua haltijaksi, vaikka se onkin maailman yleisin lotr-aiheinen puku ja niiin nähty. Puvun valmistuksesta tulee erikseen oma postauksensa yhdessä Smaugin aarre-askarteluprojektin kanssa.


Galin Rautavatsa oli kuitenkin paikalla hillumassa, kun blogikollega Arttu vetäisi arvokkaan kääpiö herran vermeet päälleen. Miran ollessa Uudessa-Seelannissa ja ymmärrettävästi hieman estynyt tulemaan hillumaan Galinin kääpiöveljenä, tuli häntä puolestaan tuuraamaan parempi puoliskoni. Tosin Golin Karvalakin karvalakkia ei löytynyt mistään, joten kehitimme uuden variaation Golin Karvanaamasta. Paikalla oli pari hassua muutakin Keski-Maan asukkia, kuten tapana on ollut ja he perinteiden mukaan aiheuttivat myös hämmennystä päivittäistavarakaupoissa ja muualla ihmisten ilmoilla.

Lisää kuvasatoa tatuoinneista, puvuista yms. Studion facebookin puolella täältä sekä täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...