6. joulukuuta 2014

Hobittipäivitys 15

Viiden armeijan taistelun eli vihoviimeisen hobitti elokuvan ensi-ilta lähestyy! Onkin siis aika tehdä todennäköisesti viimeinen Hobittipäivitys aiheesta ja aiheen vierestäkin. Yöensi-ilta on siis tiistain ja keskiviikon välisenä yönä eli kaikki härdellöinti on jo tiistain puolella. Sen verran on taas panostettu, että henkilökunnalla ja muutamalla kätyrillä on aivan varmasti kostyymit päällä ja vähän on taas menty askartelemaan... Aiempien vuosien koristelut voi kattella muun muassa täältä ja täältä. Illan erikoisuutena on paikalla olevat tatuoijat, jotka toteuttavat teemaan liittyviä tatuointeja maksua vastaan. Eli jos haaveissa on ollut Hobitti tai Taru sormusten herrasta-aiheinen ihotaideteos, niin kannattaa jo etukäteen olla yhteydessä tatuoijiin.


Netissä kiertelee huhua Jacksonin kiinnostuksesta Silmarillionin filmitisointeja kohtaan nyt, kun Hobitillekin on sanottava hyvästit. Huhun todenperäisyydestä en tiedä, mutta ilmeisesti oikeudet Silmariollioniin istuvat paljon tiukemmin kuin Sormusten herrojen tai Hobitin kohdalla, joka on oikein ymmärrettävää. Itse henkilökohtaisesti en välittäisi antaa Jacksonille enää aikaa Keski-Maa nimisellä leikkikentällä, sillä jo Hobittien kohdalla on huomannut, että ote ei ole enää sama kuin hänellä oli viel Sormusten herrojen kohdalla. Ainoan mahdollisuuden Silmarillionin kohdalla näkisin tv-sarjana, koska se on rakenteellisesti niin vaikea. Onneksi huhut ovat kuitenkin toistaiseksi huhuja.

Sitten mainostan työkollegan ja hobittihirmu Miran matkaa maailmalla kera matkakumppaninsa Willun! Eli nämä kaksi hullua lähtivät siis viime viikon torstaina UUTEEN-SEELANTIIN! Suoraan Keski-Maahan. Ideana on siis hillua, nähdä kaikkea mahdollista ja erityisesti mennä katsomaan hobitti ensi-illassa siellä!! Ja matka ei tosiaan pääty siihen, vaan tammikuun lopulla he vaihtavat kokonaan manteretta ja suuntaavat Losiin hillumaan Oscar-hengessä mukana. Takaisin Suomeen he palavaat vasta maaliskuun alussa! 

Heidän matkaa voi seurata THERE AND BACK AGAIN-blogista. Viimeisin postaus on suoraan hobittilasta!!!!!!!!!!

Loppuun vielä uudempi Hobitin traileri: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...