27. tammikuuta 2011

Mitä haluaisin käydä katsomassa

JOS ehtii/jaksaa/voi/pystyy/kykenee/on mahdollista... Trailerit kehiin!


-Koko idea miehestä, joka jää jumiin kädestään vuorikiipeilyreissullaan on mielenkiintoinen. Selviytymistarinat jaksaa kiinnostaa aina, kun pääsee jännittämään jonkun hengen puolesta. Kuulemma perustuu tositapahtumiin.

- Natalie Portman on omistautunut ballerina, joka halajaa päästä tähtitanssijan paikalle päärooliin Joutsenlampi baletissa. Tämä menee niin pitkälle, että hänen henkinen hyvinvointi on vaakalaudalla ja luisuminen synkemmälle puolelle yhä lähempänä. Ohjaaja on tunnettu Unelmien sielunmessu elokuvasta.

-Sisäinen pikkupoikani oli silmät ymmyrkäisinä kun näin tämän trailerin ekaa kertaa töissä ollessani. Nauliinnuin katsomaan trailerin ihan loppuun asti.

- Tähkäpää satu on kyllä jo aika käytetty, mutta haluan silti nähdä mitä on saatu aikaan T: Animaatioiden suuri ystävä ja ikuinen lapsi.

- Mikä näyttelijäkaarti: Natalie Portman, Anthony Hopkins, Stellan Skargård, uusi komea tuttavuus Chris Hemsworth ja kun luulee ettei paremman näköiseksi voi porukka enää mennä niin eikös siellä ole joku tähtisilmä Lokina eli Tom Hiddleston. Onneksi en tunne sarjakuvia aiheesta niin en huomaa "virheitä" Thorin hahmossa ja sitä paitsi on Marvelkin muokannut Thoria ihan täysin alkuperäisistä legendoista. Kyse on vain eri näkemyksistä ;D

- AH. Tykkään tykkään tykkään. Ei varmaan yllä aiempien tasolle, mutta ainakin on Jack Sparrow, Barbossa ja Penelope Cruz uutena henkilönä ... Merenneitoja, zombieita ja Mustaparta. Joo, oon yliheikkona merirosvoelokuviin, enkä aio poistua siitä kuplasta. Ja mitä ihmettä porukka valittaa siitä, että Will ja Elizabeth ei ole enää mukana?? Olisko vähän vastenmielistä seurata jos niille olisi väkisin pykätty jatkoa tähänkin, kun heidät jo hyvästeltiin niin nätisti.


- Kehuja on sadellut ja uteliaisuus herännyt. Näyttelijät tuovat lisää plussaa.

2 kommenttia:

  1. En malta odottaa Thoria, tulisipa pian teattereihin!

    VastaaPoista
  2. toukokuuhun joutuu vielä odottamaan... tuntuu ikuisuudelta vielä nyt :S

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...