4. lokakuuta 2011

Hobittipäivitys 7

Viimeksi hobiteista on päivitelty heinäkuussa, joten aika palata astialle. Mitään merkittävää uutta uutista en ole poiminut, mutta haluan muutaman asiaa liippaavan jutun jakaa teidän kanssanne.

Ensimmäisenä: eikö olekin siisti kuva kaikista kääpiöistä? Kuvan saa suuremmaksi ja tosi fanithan vaihtaa tämän taustakuvaksi.


Osaako joku jo kaikkien nimet ulkoa? tai jopa yhdistää nimet naamoihin?
Pysy tilanteen tasalla osoitteessa the-hobbit-movie.com


Sitten muihin siisteihin juttuihin. Sanooko Hunt for the Gollum tai Born of hope kenellekään mitään? Ei minulle ainakaan vielä muutamia päiviä sitten, vaikka ovatkin olleet jo jonkin aikaa olemassa. Molemmat ovat fanielokuvia sijoittuen sormusten herran maailmaan.

Born of Hope: The Ring of Barahir (2009) on Kate Madisonin ohjaama fantasiatarina Aragornin vanhemmista ja tavallaan sormusten herran esiosa. Kate Madison käytti omia säästöjään saadakseen projektinsa alkuun ja trailerin julkaisun jälkeen elokuva keräsi yhteensä 25 000 dollarin budjetin. Elokuvaa tehtiin 6 vuotta, noin 400 hengen voimalla ja se julkaistiin netissä kaikille ilmaiseksi katsottavaksi. Koko elokuvan (kesto 1h 11min) voit katsoa tekstityksineen Youtubesta ja eritoten faneille tämä on näkemisen arvoinen. Ohessa traileri.

Hunt for the Gollum (2009) on Chris Bouchardin ohjaama vastaavanlainen fanien tekemä fantasiaelokuva. Elokuva kertoo Aragornin matkasta tämän etsiessä Klonkkua. Muita tuttuja hahmoja elokuvassa on Gandalf ja Arwen. Alhaisesta budjetistaan huolimatta tämäkin on yllättävän hyvä teos, ainoastaan Arwenin näyttelijä on täysin sopimaton rooliinsa. Elokuva (kesto 39min) löytyy youtubesta ja tästäkin on traileri.
Molemmissa elokuvissa on omat mokansa ja tietenkin pieni budjetti näkyy, mutta Tolkienin henki huokuu näissäkin :)

3 kommenttia:

 1. Voi hitto! :o Aivan mielettömät nuo trailerit! Ajattelin pyhittää ensi viikonlopun kokonaan Sormusten herralle ja tässähän on oiva jatko sitten ensi viikolle! Pakko katsoa nuo leffat, mieletöntä.. Mutta tosiaan vasta ensi viikolla LotR-maratonin jälkeen! ;D
  Kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
 2. Oi, kuulostaa oivalta suunnitelmalta :)

  VastaaPoista
 3. Henkkoht must-see; Lee Pace Thranduilina. Vaikka okei, Thorin ON kova jätkä... Mutta haltsut on aina haltsuja.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...