11. lokakuuta 2011

Leffamaraton 2011Tämän viikon torstaina (13.10) Studio123 järjestää Kouvolan kaupungin kanssa yhteistyössä edellisen vuoden tavoin Leffamaraton päivän. Tarjolla on alkuvuoden ja parin edellisen vuoden kovimpia leffatapauksia, sekä Yhtä kyytiä uutuus elokuva. Kaikki maraton elokuvat ovat 6 euroa kipale, mutta alle 18-vuotiaille tai voimassaolevan opiskelijakortin omaaville vain 3 euroa. Yhtä kyytiä elokuva on ilmainen kaikille, mutta huomatkaa että aikaisempi näytös on koululaisnäytös. Elokuvien lisäksi ohjelmassa on musavideon julkistus (klo 19.30), Traileri jukeboksi (13.30 alkaen) ja Animaation teko työpaja.


Elokuvien alkamisajat:

12.00 Yhtä kyytiä (koululaisnäytös)

13.30
Rio (3D)
Ice Age (3D)

15.30

Yhtä kyytiä

Napapiirin sankarit
Kuninkaan puhe

17.00 Transformes 3 (3D)

20.30
Black Swan
Rare Exports


linkeissä arvosteluni kyseessä olevasta elokuvasta


Alla huikean hieno itsetehty taulukkokaaviohommeli, joka vastaa kysymyksiin mitkä elokuvat pystyt aikataulun puitteissa katsomaan. Esimerkiksi Kuninkaan puheesta ei mitenkään päin ehdi Transformers 3:een. Kuvaa saa suuremmaksi klikkaamalla!


5 kommenttia:

 1. Luvattiin taulukko mutta olikin kaavio, positiivinen yllätys. :D

  VastaaPoista
 2. ...ja Napapiirin sankareista ehtii varmaankin myös Rare Exportsiin ja Kuninkaan puheesta Black Swaniin vaikka niitä viivoja ei tuossa olekaan.

  VastaaPoista
 3. Se on hyvä tietää että kaaviot voittaa taulukot (en tiedä mitä eroa niissä on?) :D Ja juurikin noin! Näin käy kun liian innoissaan väkertää x)

  VastaaPoista
 4. Miks mä oon AINA jossain muualla kun on tää maratoni? tai aina ja aina.. Mut kuitenkin! Tosin oon nähny noist kaikki muut paitsi Transformersin ja Yhtä kyytiä. Ja Transformersist en oo nähny edeltäviikää osia.. Mut Yhtä kyytiä ois kyl kiinnostanu. :D

  VastaaPoista
 5. Kunnon leffafriikki :) Ensi vuonna sitten ! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...