17. toukokuuta 2012

Movie Monday #48 - oheistuote

Nyt jää haasteet 45, 46 ja 47 välistä, koska ne vaan ei nyt hotsita. Haaste 48 sen sijaan alkoi hotsittamaan heti, mutta silloin olin vielä opinnäytetyösuossa, joten sekin piti lykätä myöhemmäksi. Nyt kuitenkin suosta nousseena, voin palata takaisin haasteen pariin:

" Löytyykö sinulta elokuva-aiheisia oheistuotteita? Julisteita, kirjoja, vaatteita, leluja, pinssejä, astioita yms. Harrastatko oheistuotteita intohimoisesti vai et ollenkaan? Mistä hankit oheistuotteesi ja oletko valmis maksamaan suuriakin summia? Vai ärsyttääkö koko touhu?"

Joitain oheistuotteita löytyy, mutta jos olisin iso ja rikas, niin taatusti niitä olisi enemmän. Julisteita on kyllä, mutta enää en harrasta niiden pitämistä seinällä (se oli silloin nuorena se), paitsi yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Vuosina 2001-2004 oli Sormusten herra buumi korkeimmillaan, ainakin tavaramäärässä. Silloin hankin käsiini kaiken mahdollisen keräilykorteista lehtileikkeisiin ja kaikki löytyy varmaan vielä jostain kätköistä. Nykyään esimerkiksi elokuva-aiheisia t-paitoja on tullut muutama töiden kautta. Olisi kyllä enemmän kuin siistiä hankkia ihan kunnon oheistuotteita: valomiekkoja, haltijoiden sormuksia jne. mutta ehkä vielä joskus.

Ruudukko toi Lontoon tuliaisena pienen oscar-patsaanNiin ikään tuliaisena Ruudukolta Kill-Bill taulu


Totoro juliste on ainoa, joka on näkyvillä


Arkistojen helmiä


Kaksi tornia keräilykortteja


Pelejä suosikkiteemallaTälläinenkin opus


Nazgul!


Shrek maatuska, Pietarin matkamuisto
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...