11. marraskuuta 2014

HOI! Ilmaisia elokuvakokemuksia!!!


Studio123 oli osana Secret Cinema-kokeilua viime kuun puolella, jossa katsojille tarjoutui mahdollisuus mennä katsomaan sikaa säkissä. Jujuna oli siis tavallista halvempi lipun hinta elokuvaan, josta ei saanut etukäteen tietää, mikä elokuva on edes kyseessä. Ikäraja ja esitysaika olivat ainoa tieto, joka annettiin etukäteen tulevasta elokuvasta. Lisäksi tiedossa oli elokuvan olevan ennakkonäytös jostakin myöhemmin varsinaiseen ensi-iltaan saapuvasta elokuvasta. Kokemus sai todella hyvää palautetta uhkarohkeilta ja ennakkoluulottomilta saliin uskaltautujilta, joten varmaa on, että näitä tulee vielä lisää.

Elokuvakerho Edvin täyttää kunnioitettavat 45-vuotta. Tämän kunniaksi kerho tarjoaa seuraavan Secret Cinema-kokemuksen, eikä vaan yhdellä, vaan peräti kolmella elokuvalla! Tämän lisäksi liput elokuviin maksavat pyöreät nolla euroa!!!

Elokuvat esitetään Studio123:ssa tulevana lauantaina 15.11 klo 15.00, 17.00 ja 19.00. Lippuja ei voi varata, mutta niitä saa lunastettua Studion kassalta 2 lippua per naama per näytös. Nyt on oiva tilaisuus käydä sivistämässä itseään erittäin lompakkoystävällisesti ja halutessaan jopa kolmen elokuvan maratonilla. 

Suuri kiitos Edvinille ja onnea vuosien johdosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...