1. syyskuuta 2017

Blogi jää määrittelemättömälle tauolle


Joitain katseluita puuttuu mm. Guardians of the Galaxy, uusin Alien ja Spider-man: Homecoming (paras hämis niinku ikinä!)

Nyt ollaan tultu sitten siihen pisteeseen, että huomaan jo lähes unohtaneeni tämän blogin olemassaolon. Vielä edellisessä kuussa tämä kummitteli edes jotenkin takaraivossa, mutta nyt on jäänyt aivan epähuomiolle. Oman lukemistolistanikin perusteella näyttäisi, että monet muutkin seuraamani blogit alkavat samoin hiipumaan. Moni aloittikin suht samoihin aikoihin kuin minä itse, silloin kaikenmaailman blogeja putkahteli kuin sieniä sateella. Oi niitä aikoja. 

Omat syyni tässä ovat hyvinkin yksinkertaiset. Tämä ei vaan enää ole suuri intohimoni kohde. Elokuvia katson edelleen, lähes samaa tahtia, en vain koe samaa paloa purkaa niistä erikseen. Juuri nyt elämänvaihe tuntuu sellaiselta, että en kaipaa montaa rautaa tuleen, vaan mahdollisimman yksinkertainen ja rauhallinen elämä tuntuu kutsuvalta (olenkohan tulossa vanhaksi!). Blogi ei edes ehtinyt tuntua taakalta, se vain lopahti. Toki siinä oli hetkellisiä kiinnostuskohteita muuallakin, mutta ei ne yksinään sitä tehneet. 

Aikansa kutakin ja kyllä tämä suurimpina vuosinaan oli aivan parhaimpia harrastuksia, joita itselläni on ollut. Blogi jää määrittelemättömälle tauolle. Jätän oven silti lukitsematta, sillä eihän sitä koskaan voi tietää. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että laitan oven hetkeksi kiinni. 

Kiitos teille!

4 kommenttia:

 1. Kiva että ilmotit tauosta/lopettamisesta, harmittavan monet bloggaajat vain lopettavat seinään ja sitä itse jatkaa blogissa vierailua kunnes tajuaa, että turhaan käy :/ Oon seuraillut kirjoitteluasi jo useamman vuoden ja tää on ollut mun suosikki leffablogi ja useampi leffa on tullut tämän takia katottua, kiitos tästä ja mukavaa jatkoa!

  VastaaPoista
 2. No voihan harmi. Ymmärrän kyllä varsin hyvin tuon hiipuneen innon, mutta ikäviä uutisiahan nämä on silti. Kiitos näistä menneistä blogivuosista ja hyvää jatkoa! :)

  (Ja kiva jos vielä innostut jossakin vaiheessa palamaan taas blogin pariin!)

  VastaaPoista
 3. Kiitos.
  Ja paljon kaikkea hyvää jatkoon!!

  VastaaPoista
 4. Itsekin tuota mieltä, että kannattaa jättää vähintään takaoven silti auki. Mitään ei tosiaankaan kannata tehdä väkisin. Tiedä vaikka sen sapattivuoden aikana inspiraatiot (että vihaan tuota sanaa etenkin blogimaailmassa) taas kasvavat ja halu bloggailuun taas palaa. Sitä odotellessa, kiitos ja kumarrus näistä vuosista :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...