11. tammikuuta 2011

Tunnistustehtävä 4

Vuorossa taas helpomman puoleinen tunnistustehtävä, jossa pitää tietää tai arvata kauhuleffojen pahisten nimi ja missä elokuvassa kyseinen henkilöhahmo on esiintynyt. Plussaa saa, jos tietää näyttelijän!

4 kommenttia:

 1. 1.Frankensteinin hirviö (Frankenstein), Boris Karloff 2. Pennywise (It) Tim Curry 3. Pinhead (Hellraiser) Doug Bradley 4. Ghostface eli kuka tahansa viidestä tappajasta (Scream 1-3) näyttelijöitä viisi 5. Michael Myers (Halloween) Tony Moran 6. Chucky (Child's Play)7. Dracula (useampi Dracula-leffa) Christopher Lee 8. Fred Krueger(Nightmare on Elm St.) Robert Englund 9. Tri Hannibal Lecter (Uhrilampaat)Anthony Hopkins 10. Teksasin moottorisahamurhaaja eli Leatherface (Teksasin moottorisahamurhjaaja) Gunnar Hansen tai jotain sinne päin.. 11. Jason Voorhees (Friday the 13th, osa 3 koska vasta siinä Jason saa naamarin tai sitten tämä on joku uudempi versio) joten esittäjästä ei varmuutta!

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi *taputtaa käsiään* loistavaa työtä Mikaela! :) tähän nyt kyllä ole mitään lisättävää, paitsi että hyvin tehty! Mihinkään kompaankaan et langennut ;D

  VastaaPoista
 3. Emme tahdo esittäytyä pilkunviilaajana ja emme tiedä mikä tässä olisi kompa, mutta suorittakaamme vaikkapa jonkinlaista tarkennusta pariin kohtaan.

  Koska nro. 10, eli Leatherface on kuvassa Texas Chainsawn remakesta niin kyseessä ei ole Gunnar Hansen, vaan Andrew Bryniarski.
  Ja nro. 11 on elokuvasta Freddy vs Jason, niinpä Voorheesin maskin takaa löytyy Ken Kirzinger.

  VastaaPoista
 4. Ahaa, no hyvä että tarkennettiin! Itse en nimittäin kumpaakaan olisi tiennyt, valitsin kuvat vain hahmon ja visuaalisuuden perusteella molempien kohdalla (Asettelu, valöörit ym.). Kompat liittyi vain siihen, että sama hahmo esiintynyt useissa elokuvissa. Ei mitään sen mystisempää :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...