15. marraskuuta 2011

Movie Monday # 25 - Hävettää myöntää, mutta...

Kohta ollaan takaisin Movie monday kartalla!

"Mitä elokuvaa, jonka "kaikki" ovat nähneet ja joka sinunkin olisi pitänyt katsoa jo ajat sitten, et kuitenkaan ole koskaan nähnyt? Ja sinua hävettää myöntää tämä, joten aina kun kyseinen leffa tulee puheeksi, välttelet aihetta tai heittelet ympäripyöreitä juttuja peittääksesi nolostumisesi? Asian ei välttämättä tarvitse edes aiheuttaa häpeää, mutta kaikilla meillä on näitä tällaisia aukkoja yleissivistyksessä."

Tähän haasteeseen on helppo löytää vastauksia, mutta sitten paljon vaikeampi myöntää niitä! Itselläni on asteroidin kokoisia aukkoja elokuvasivistyksessäni, joita yritän jatkuvasti paikkailla, mutta veikkaan että menee kaaaaaaaauuaaan ennenkuin tuntuu, että olisi nähnyt "kaiken". Valehtelemaan en ala, sillä sekös vielä nolompaa olisi, kun siitä jäisi kiinni. Suoraan voin sanoa jo alkuun, että esimerkiksi muutaman muunkin blogeissa mainittua Tuntematonta sotilasta en vain ole jaksanut katsoa, koska se ei vaan jaksa kiinnostaa.

Tässä muutamat häpeäpilkut trailerin muodossa:

Nämä kaikki haluan todella todella kovasti vielä nähdä ja itse asiassa viimeisin on jo odottamassa tuolla lainahyllyssä katsomistaan!

5 kommenttia:

 1. No nii,tänne vaan! sit ois enää kaksi jäljellä :D

  VastaaPoista
 2. Itsekään en ole Citizen Kanea vielä nähnyt, mutta onhan tässä aikaa. En edes tiedä, mistä se kertoo, kun en nykyään liiemmin spoilaa itseäni juoniselostuksilla etukäteen. Enhän tiennyt Casablancastakaan mitään ennen sen katsomista ja se, mikä Casablanca edes on, paljastui minulle vasta Ylen Aamu-TV:n maailman säätä seuraillessani. :D

  Schindlerin listan kohdalla taas taisin nähdä sen joskus penskana vain siksi, että se oli Spielbergin leffa, mutta en osannut arvostaa sitä ainakaan siksi, että oli mustavalkoinen, enkä voinut käsittää, miksi joku tekee nykyaikana leffoja mustavalkoisesti, mutta joo... olin tosiaan penska. Mitään en tuosta leffasta kuitenkaan muista, joten kun sen katson, on katsomiskokemus kuin uusi.

  VastaaPoista
 3. Schindlerin lista on hieno ja vaikuttava elokuva. Kannattaa katsoa. Se on tosin kolmetuntinen, että vaatii vähän aikaa, mutta ainakin muhun teki suuren vaikutuksen. Suosittelen. :)

  VastaaPoista
 4. Sivustakatsoja: Ihanaa, en ole ainoa epäsivistynyt noiden osalta :)

  tiinanen: Ai se on niinkin pitkä :O hyvä tietää niin osaa varautua, mutta varmasti sen katselen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...