18. maaliskuuta 2012

Iron Sky on Tour Kuusankoskella 16.3

Huikea perjantai on nyt takanapäin, kun kuunatsit valloittivat Kuusankosken elokuvateatteri studio123:n! Tälläiseen ainutkertaiseen tapahtumaan oli aivan pakko itsekin tulla hillumaan, nappailemaan kuvia ja ammentamaan tunnelmaa. Tavallisesti oopperoita ja baletteja varten levitetty punainen matto oli paikallaan ohjaamassa yläkerran 1. saliin. Ovimiehen seurana oli ihana varustelekan tyttö asiaankuuluvissa tamineissa kuin suoraan elokuvasta ja hän jakeli uskollisille faneille suklaamaistiaisia.


Elokuvan päätyttyä saliin astuivat tekijätiimi: ohjaaja Timo Vuorensola ja tuottaja Tero Kaukomaa raikuvien taputusten saattelemana ihmisten noustessa vielä seisomaan kunnioituksena näille herroille. Tekijätiimi valoitti elokuvan tekoprosessia ja vastailivat sen jälkeen yleisön kysymyksiin. Tämän jälkeen fanit jonottivat kärsivällisesti, jotta jokainen sai henkilökohtaisesti nimmareilla varustetun julisteen mukaansa ja vielä päälle pinssiä ja t-paitaa. Kaiken kaikkiaan oli aivan tajuttoman hieno tapahtuma!

Tähän loppuun suuri hatunnosto niille, jotka olivat pukeutuneet teeman mukaan! Oikeasta pukeutumisesta tai kunnon asenteesta teatteri antoi käsinauhan, jossa komeilivat 123 numerot Iron Skyn tyyliin.


Linkkejä:

Kouvolan Sanomien juttu tapahtumasta
Studio123 Facebook kuvat tapahtumasta
Iron Sky Facebookissa
Iron Sky Youtubessa
Iron Sky blogi
Iron Sky MySpace
Iron Sky Flickr
Iron Sky Official Site

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...