8. maaliskuuta 2012

Movie Monday # 39 - Kauhun sävelet

Edellisen Oscar-gaala aiheisen haasteen kuittasin kommentti muodossa ja omalla yhteenvedollani tämän vuoden gaalasta. Haaste 39 pureutuu kauhuelokuvien synkkään ja jopa selkäpiitä karmivaan musiikkiin:

"Kauhuelokuvissa musiikki on erityisessä asemassa. Parhaimmista pelkkä tunnusmusiikki saa kylmät väreet kulkemaan kehollasi.

Minkä kauhuelokuvan tunnusmusiikki on sinusta se nerokkain, paras, pelottavin?"

Kun kerran toteutustapa on vapaa palan halusta heittää pienen listauksen kehiin! Pistetään vaikka ihan kylmiltään kauhukuvien musa top 5:


5. Ghostbusters theme- On vaan niin hiton hyvä! Ei kyllä varmasti pelota ketään niin biisi kuin elokuvakaan, mutta kyllä pistää tanssijalkaa vipattamaan!


4. Resident Evil theme- Musta tuntuu että joku mun kavereista on aivopessyt mut pitämään kaikesta näihin elokuviin liittyvistä, mutta joka tapauksessa tämähän toimii.


3. Silent Hill soundtrack- Todella kaunis ja tunnelmaan istuva soundtrack koko elokuvassa, joka tarpeen vaatiessa aiheuttaa pelkoakin.


2. Halloween theme- Nostalginen melodia, joka saa selkäpiit kylmäämään. Saan oitis mielikuvia siitä naamaripäästä seisomassa jossain ja tuijottamassa tietämätöntä uhria. Toimii parhaiten siinä ihka ensimmäisessä ja parhaimmassa osassa.


1. Saw theme- Selkeä ykkönen, ei epäilystäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...