16. elokuuta 2011

Movie Monday # 12 - Parhaista parhain


"Kuka on sinun lempinäyttelijäsi? Valitse yksi ja kerro hänestä omassa blogissasi. Kuka hän on, missä elokuvassa/tv-sarjassa näit hänet ensimmäisen kerran, mil
loin hän valloitti sydämesi, mitä kaikkia hänen töitään olet nähnyt? Olisi myös mielenkiintoista kuulla miksi juuri hän."

Uusin Movie Mondayn haaste vaikutti aluksi todella helpolta nimien suosikkinäyttelijöiden nimien tulviessa mieleeni, mutta sitten iski vaikeus valita vain yksi ylitse muiden. Meryl Streep, jonka kuva komeilee itse haasteenkin seinällä, on eräs kestosuosikeistani, aivan ihana nainen. Halusin kuitenkin jonkun vielä suuremman suosikin. Sitten muistin erään naisen, joka on ollut suosikkieni joukossa niin kauan kuin muistan, joten saanen esitellä:

Kate Elizabeth Winslet
Tarkkaan en muista, mutta veikkaan vahvasti Katen ihailun alkaneen Titanicin merkeissä (yllätys). 9-vuotias minä katseli ihastuneena kaunista ja karismaattista naistähteä. Myöhemmin on tullut koluttua muitakin rooleja Winsletiltä, joista kaksi selkeää suosikkiani on Taivaallisten olentojen Juliet ja Tahrattoman mielen Clementine. Joitakin elokuvia olen katsellut ihan vain sen vuoksi, että niissä on Kate. Hän näyttelee hyvin, hänellä on ihana hymy ja hän vaikuttaa haastattelujen perusteella mukavalta jalat maassa-tyypiltä.
2 kommenttia:

  1. Hyvä valinta: karismaattinen ja kaunis luonnollisella tavalla (ei sellainen langanlaiha hollywood-malli) :3
    Winslet kuuluu kyllä yksiin lemppari naisnäyttelijöistäni. "Lukija" oli yksi tosi positiivinen yllätys kyseiseltä näyttelijättäreltä 8))

    VastaaPoista
  2. Tällain kiireen keskellä oli pakko tulla sanomaan että onpas muuten ihania nuo mv-kuvat!!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...