4. elokuuta 2011

Movie Monday # 10 - Who would you be?

Edellisen haasteen skippasin, kun ei vaan idean ideaa pukahtanut mieleen. Ainoastaan se, että yhdistän valkosipulipatongin Hiljaiset sillat elokuvaan, mutta se nyt ei ollut ihan mitä haettiin. Uusi haaste:

"Jokaiselta löytyy varmasti elokuva, jonka maailmaa on ihastellut niin paljon, että olisi halunnut hengittää sitä itse. Missä elokuvassa sinä haluaisit elää ja miksi? Olisitko joku kyseisen elokuvan nykyisistä hahmoista vai mieluummin joku si
vustakatsoja? Rakentuisiko maailmasi vain tämän yhden elokuvan ja sen puitteiden varaan vai yhdistäisitkö aspekteja eri rainoista? Miten on ajallisen kontekstin laita, entä soundtrackin? Kuka ohjaisi elämääsi?"


Aivan ehdottomasti minun paikkani olisi jossain fantasiapainotteisessa maailmassa, jossain erilaisessa kuin tämä maailma, mutta ei missään liian absurdissa ja psykedeelisessä. Hetken pohdintojen jälkee sain kerättyä 7 paikkaa, joiden toivoisin olevan olemassa. Mielivaltaisessa, muttei missään erityisessä järjestyksessä tässä tulevat:


1. Star Wars


-Olisi siistiä olla jedi, mutta moinen jopa vaarallinen sankaripesti ei kuitenkaan sopisi minulle. Olisin varmaan jokin violetti-ihoinen ihmismäinen olento, jollain kauniilla ja suhteellisen rauhallisella planeetalla. Seuraisin kuitenkin suuria tapahtumia aktiivisena, kannattaisin jedejä ja ainakin kerran kuussa tekisin matkan jollekin toiselle planeetalle.


2. Narnia


- Narniassa olisin myös sivustakatsoja, ehkä hyväntahtoinen dryadi, osana iloista Narnian kesästä nauttivaa joukkoa. Aika olisi joskus valkoisen velhon kukistuttua ja asioiden ollessa suhteellisen hyvin.


3. Pirates of the caribbean- Merirosvona olisi mielettömän siistiä, vaarallista, mutta niiin siistiä. Tässä kohtaa uskaltautuisin pestautua Barbossan tai Jack Sparrow:n alaisuuteen, mieheksi pukeutuneena jos he eivät huolisi naisia laivaansa. Päähenkilöitä seuraamalla selviäisi varmasti hengissä!


4. Avatar


- Millaista olisikaan päästä kokeilemaan omaa Avatar-kehoa? Opetella sen liikkeitä ja tutustua Na'vi kulttuuriin. Ajallisesti tämä sijoittuisi varmaan aikaan jälkeen elokuvan.


5. Harry Potter


- Olisin noita ja saisin kirjeen Tylypahkasta. Olisin samaa vuosikurssia Harryn kanssa, mutta paikkani olisi Puuskupuhin tupa (ei epäilystäkään). Suosikki puuhani olisi seurata päähenkilöiden edesottamuksia ja juoruilla heistä luokkatoverien kesken, sillä emmehän me tietäisi kaikkea mitä tapahtui esimerkiksi Salaisuuksien kammiossa ym. Elokuvien edetessä ja asioiden vakavoituessa joutuisin itsekin kasvamaan noitana ja havahtumaan todellisuuteen.6. Taru sormusten herrasta


- Mikä maailma, mitkä mahdollisuudet! Kuitenkin olisin selkeästi Hobitti Konnussa sormusten sodan jälkee, jolloin emme olisi enää ihan niin omiin asioihin keskittyneitä ja enemmän kiinnostuneita ulkomaailmasta. Ehkä uskaltaisin vierailla Rivendell:ssä.


7. 10th kingdom


- Täällä on aivan liikaa mahtavia paikkoja mistä valita. Asuisin mahdollisiman lähellä sivistystä, mutta ei suoraan missään kaupungissa. Ehkä pienessä maalaismökissä lähellä jotain taikametsää, josta olisi lyhyt matka Suukkokaupungiin sekä Prinssi Wendelin palatsiin. Pieniä seikkailuja tulisi vastaan, mutta ei mitään liian pelottavaa.


Niin ja sen ohjauksen luottaisin varmaan Peter Jacksonin käsiin ja musiikista voisi vastata Hans Zimmer :)

3 kommenttia:

 1. Minä eksyisin varmaan Inceptionin unimaailmoihin niin kauan kuin ei ammuta :D

  VastaaPoista
 2. No oisin tiestysti Twilightin Bella!! Ooh, Edward.. <3

  VastaaPoista
 3. Elise: Tuo olisikin muuten, mutta tuntuu että koppa siinä menisi sekaisin :D

  Anonyymi: Et varmasti ole ainoa ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...