23. huhtikuuta 2012

Joulu tuli aikasin!

Minulla ei ollut minkään muotoista aikomusta ostella elokuvia tässä kuussa, mutta kun luokkakaverini kertoi tyhjentävänsä omaa leffahyllyään ja vielä halpaan hintaan, niin.....


Mitä muutakaan voisi olettaa? Piukat paikat, Unelmien sielunmessu, Ihmemaa Oz, Elefanttimies, Kiss kiss bang bang, Kuolleiden aamunkoitto, Schindlerin lista, Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa, Vihreä maili, Ghostbusters, Forrest Gump & American Beauty.

Kiitokset vielä Maijalle! : )

7 kommenttia:

 1. ei mitään hassumpia :) mun suosikit noista ovat unelmien sielunmessu, elefanttimies ja kuolleiden aamunkoitto :)

  VastaaPoista
 2. Piukat Paikat ja Ihmemaa Oz odottaa katseluaan. Elefanttimies ja Vihreä maili noista suosikkeja (tosin jälkimmäisen näkemisestä on aika kauan). Unelmien sielunmessu ja Schindlerin lista pitäisi hommata "jossain vaiheessa"; Schindlerin listan näin tyyliin tv-ensi-illan aikoihin ja silloin siitä ei jäänyt hyvä maku, koska olin varhaisteini ja Spielbergin tekemä mustavalkoleffa ei käynyt järkeen.

  Mitä tulee sitten American Beautyyn, niin pidin siitä ekalla kerralla muistaakseni, kun niin ikään tv-ensi-illan aikoihin sen näin, mutta iskeekö toistamiseen, niin... se nähdään toivottavasti tässä viikon sisään. ;)

  VastaaPoista
 3. Kuka tahansa olisi langennut noiden leffojen edessä! :D

  VastaaPoista
 4. HAA! Minä tahon ton elefanttimiehen!! jumankauta!!
  ja vihreän mailin katsoin teeveestä ihan vasta.. ai ettäää<3 hyvät lapset olet huostaasi saanut c:

  VastaaPoista
 5. Lainaan puolet noista ainakin joskus : )

  VastaaPoista
 6. Ah, pelkoa ja Inhoa on vaan niin mahti.

  VastaaPoista
 7. Mikko: Ne ovat kyllä kaikki hyviä :)

  Sivustakatsoja: Piukat paikat ja Ihmemaa Oz kannattaa katsastaa kyllä kyllä. Tässä monta juuri noita "pitää joskus hommata" ja onneksi nyt pystyi! Toivottavasti American beauty toimii toistamiseen, on yksi omia kestosuosikkeja :)

  Suvi: Arvelinkin että muut elokuvaharrastajat ymmärtää :D

  Apina007: Divareiden kätköistä voisi Elefanttimies löytyä sullekin :) ja näistä lapsista pidän hyvää huolta!

  Ruudukko: Näin mie vähän arvelinkin XD

  Peanut: Pelkoa ja inhoa en ole itseasiassa nähnyt, mutta nyt se tulee ainakin katsottua. Harvoin uskaltautuu ostelemaan näkemättä ensin elokuvaa, mutta nyt luotan että se on jostain kotoisin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...