22. huhtikuuta 2012

Movie Monday # 43 - Tiimi

Movie Mondayn haaste nro 43 antaa oivan tilaisuuden leikkiä mielikuvituksella.

" Pääpahis suunnittelee pahojaan ja koko maapallo (tai jopa koko universumi) on vaarassa. Ketkä elokuvahahmot sinä valitsisit tiimiisi taistelemaan pahiksia vastaan? Ja miksi juuri heidät? Sovitaan että saa valita viisi hahmoa, ettei homma lähde ihan hanskasta. ;)"

Sanoisin että on paras tai ainakin hauskin haaste tähän mennessä! Selasin muiden vastauksia ja huomasin, että monen tiimi on hyvinki miesvoittoinen. Ihmekös tuo, kun niin monen elokuvan pääsankari ja se kovin tyyppi nyt sattuu olemaan miessukupuolta. Itse halusinnyt kyllä muodostaa pelkästään naisista koostuvan tehoviisikon, sillä onhan meistä naisistakin johonkin. Tässä he ovat: 
 

 Beatrix Kiddo (Kill Bill), Ellen Ripley (Alien), Mattie Ross (True Grit), Prinsessa Leia (Star wars) & Professori McGarmiwa (Harry Potter)


Halusin silti muodostaa myös sen miestiimin:

Jack Sparrow (POTC), Gandalf (Lotr), Thor (Thor), Beast (x-men first class) & Sherlock Holmes (Sherlock Holmes)


Eikä siinä vielä kaikki! Leikittelin myös ajatuksella animaatiohahmojen omasta tiimistä:

 Edna (Ihmeperhe), Flynn Rider (Kaksin karkuteillä), Saapasjalkakissa (Shrek), Helga Sinclair (Atlantis) & Shifu (Kung-fu panda)

Kyllä nyt maailma voi huokaista helpotuksesta!

2 kommenttia:

  1. Yritän itse juuri kyhätä omaa tiimiäni ja innoitusta etsien selasin näitä vanhoja vastauksia ja piti oikein tulla kehumaan valintaasi Ihmperheen Ednasta! Hän on niin kova luu, että haluan nähdä sen joka hänelle pistää hanttiin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos! Se oli kyllä loistava oivallus :D tästä onkin aikaa, nyt saattaisi ensimmäiset kaksi kööriä mennä suurestikin uusiksi :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...