21. tammikuuta 2014

Oscar-gaala pitää saada Suomen televisioon!

Meinasin tukehtua juomaani, kun luin uutisen, että Nelonen ei aio aiempien vuosien tapaan esittää Oscar-gaalaa ollenkaan! Uutinen luettavissa täällä. Joo ymmärrän, että katsojaluvut ei ole suurimmasta päästä, mutta jukolauta nyt sentään. "Lisävaivaa kanavalle on tuottanut myös suomalaisen studion ylläpito." jota ei mielestäni olisi tarvinnut alunperinkään olla koko lähetyksessä, vaan pelkkää livekuvaa tai Oscar-logoakin katsoo mielummin. Noh, ilmeisesti Nelonen on nyt hylännyt tämän laivan. 

Toivoa kuitenkin on, sillä Ilta Sanomien uutisessa on pieni valon pilkahdus tunnelin päässä: 


"On kuitenkin mahdollista, että jokin muu suomalaiskanava esittäisi Oscar-gaalan. Ainakin Yleisradiossa ollaan asiasta kiinnostuneita.

- No joo, selvitämme asiaa. Katsotaan, mitä mahdollisuuksia on. Periaatteessa meitä kyllä kiinnostaa, Yleisradion ohjelmahankinnasta vastaava Jyrki Nokkonen sanoo."


Ihana Yle, nyt sormet ristiin, että siellä otetaan Gaala haltuun. Asiaan voit sinäkin vaikuttaa lähettämällä Yle:lle oman rukouksesi palautteen muodossa!

 

6 kommenttia:

 1. Kohtasin itsekin samaisen järkytyksen tänään, ihan älytöntä! Toivottavasti Yle pelastaa perinteen jatkumon. :) Pitää ehdottomasti laittaa sinne palautetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Yle on huipuin, jos se nyt tämän asian hoitaa :)

   Poista
 2. Tää on kyllä niin naurettavaa! Mitähän ne sitten meinaa Oscarien sijaan näyttää, että katsojaluvut olis isommat tuohon aikaan yöstä? Ostos tv:täkö?! Myös minä pärjäisin vallan hyvin ilman suomalaista studiota, kamalaa katseltavaa ja kuunneltavaa. :<

  Peukut Ylelle, tässäkin asiassa, jos vaan jotenkin saavat Oscarit vielä hankittua ohjelmistoonsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa muuten hemmetin hyvä kysymys, parempihan se Oscarien katsojamäärä on verrattuna Ostos tv, yöchat mihinlie. Koitetaan nyt kannustaa Yleä vielä noilla palautteilla!

   Poista
 3. Kauhea järkytys, mutta Ylelle heitetty jo palautetta ja rukous televisiointiin. Tehkää faceen sivu asialle ja kerätään leffafanit kokoon !!!!! :)
  -Kiia-

  VastaaPoista
 4. Minäkin järkytyin tästä uutisesta, kun on ollut ihan jokavuotinen ja rakas traditio tuo Oscarien livenä seuraaminen. Tosiaan olisivat mieluummin sitten jättäneet studioväen pois sieltä Neloselta, sen gaalan itsensä takiahan sitä katsotaan. Minäkin laitan nyt YLElle palautetta - toivotaan parasta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...