13. maaliskuuta 2011

3 lumikkia ja 1 punahilkka

Nyt on tulossa satuja kerrakseen! Lähitulevaisuudessa on ilmestymässä ei vaan yksi, eikä vain kaksi vaan peräti KOLME elokuvaa perustuen jossain määrin kuuluisaan Lumikki-satuun.

Ensimmäisenä Relativy median "The Brothers Grimm: Snow White", jota odotan erityisen suurella mielenkiinnolla, sillä ohjaajan jakkaralla istuu Tarsem Singh (mm. The Cell, The Fall). Ilkeäksi kuningattareksi on nakitettu Julia Roberts, mutta lumikista ei ole vielä tietoa, mutta eräässä lähteessä on uumoiltu Natalie Portmania! (oi, kumpa olisi!). Tarina tulee olemaan synkempi ja modernisoidumpi versio alkuperäisestä, jossa Lumikki ja kääpiöt suunnittelevat kostoa ilkeälle kuningattarelle. Elokuva ilmestyy vuoden 2012 kesäkuussa.

Toisenlaisen näkemyksen tarjoaa Universal Picturesin "Snow White and the Huntsman" , jonka ohjaaja on ei niin tunnettu Rupert Sanders. Ilkeää kuningatarta esittää Charlize Theron, lumikkia Kristen Stewart ja metsästäjän roolissa Viggo Mortensen. Tarina poikkeaa siinä, että se keskittyy enemmän metsästäjään. Elokuva ilmestyy vuoden 2012 joulukuussa.

Kolmatta lumikki elokuvaa hautoo Disney, jolla työn alla "Snow and the Seven". Disneyn tulkinta olisi kung-fu elokuva sijoittuen 1800-luvun Kiinaan. Elokuva ilmestyy vasta vuonna 2013.

Viimeisenä mainostan tulevaa ilmeisen twilight-henkistä punahilkka elokuvaa, joka saa ensi-iltansa 8.4 studio123:ssa. Näyttelijöihin kuuluu muun muassa Amanda Seyfried ja Gary Oldman.The Brothers Grimm imdb:ssä
Snow White and the Huntsman imdb:ssä
Red Riding Hood imdb:ssä

Lähteet:
radionova.fi, filmfin.com 1 & 2, episodi.fi, yle.fi, metropoli.net

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...