13. elokuuta 2011

Movie Monday # 11 - Ärsyttävin elokuvahahmo

Tällä kertaa Movie Mondayn haasteessa haetaan ärysttävintä elokuvahahmoa. Ihan heti en saanutkaan päähän mitään the kaikista ärsyttävintä hahmoa, koska tuntuu että yhtä suurinhokkia minulla ei ole. Muutenkin jos vastaan tulee jokin aivan raivostuttava hahmo, pyrin unohtamaan sen tai sulkemaan mielestäni, ettei mene päivä pilalle pahaisen takia. Yhteen rajaamisen ollessa mahdotonta, päätin nostaa pöydälle neljä itseäni useimmiten ärsyttävää hahmoa, joita en todellakaan sietäisi tosielämässä.


Steve Stifler


American pie leffojen "huumorinkukka", joka on suosittu, yli-itsevarma ja tavoittelee vain omaa etuaan. Toisaalta pisteet Sean William Scott:lle, joka esittää hahmoa niin hyvin.


Ace Ventura


En ole nähnyt Jim Carreyltä elokuvaa Cable Guy, joka on kuulemma kaikista raivostuttavin rooli häneltä, joten tämä on sitten minulla kärkipäässä. Miettiessäni herran muita rooleja olen oikeastaan kaikista muista pitänyt kovasti ja ne ovat olleet hauskoja, mutta tässä mennään jotenkin aivan yli.


Beetlejuice


En vaan ymmärrä, että onko hahmon tarkoitus olla hauska vai ärsyttävä vai molempia? Tosielämässä Beetlejuice alkaisi kyllä ottaa todella kovasti aivoon.


Willy Wonka


Tässä kohtaa viittaan Johnny Deppin esittämään Wonkaan, joka on jälleen kerran näyttelijältä mainio roolisuoritus, mutta itse hahmo sinällään on aivan kaamea.

Lisäksi mainittakoon että sappeani kiehuttaa elokuvissa muun muassa sovinistit, sadistit ja naishahmot, jotka antavat kohdella itseään huonosti. Välillä pitää muistuttaa itseään, että kyseessä on vain elokuva :D

4 kommenttia:

 1. Stiffler! Miten en muistanutkaan tuota ällökettä. Hyi saasta.

  VastaaPoista
 2. Kaks Burton hahmoo ! Tahallista ! Murr ! ;<

  VastaaPoista
 3. Komppaan ehdottomasti Beetlejuicea 8DDD
  Mutta Ace on aivan loistava hahmo! XDDDD

  VastaaPoista
 4. Mörri: se on :D

  Ruudukko: tässä on selkeästi jokin salaliitto : D

  Valkoinenhai: Tiedän kyllä monia, ketkä tykkää Ace Venturasta, mutta itse olen jotenkin niin eri aallonpituuksilla sen tapauksen kanssa :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...