9. joulukuuta 2011

Movie Monday # 28 - True Story


"Mitä sellaista elokuvaa, joka kertoo jostain todellisesta henkilöstä, sinä rakastat sydämesi pohjasta tai yksinkertaisesti vain pidät upeana kuvauksena kyseisestä henkilöstä? Tai onko jostain pitämästäsi todellisesta henkilöstä tehty elokuva, josta et pidä lainkaan?"


Allekirjoitan ainakin Movie Mondayn haasteen kuvanakin olevan elokuvan Tunnit, joka kertoo kirjailija Virginia Woolfin elämästä, teoksista ja niiden vaikutuksesta. Walk the line oli myös todella hyvä kuvaus Johnny Cashin elämästä. Mieleen on jäänyt myös Frank Abagnalen elämänkertaan perustuva elokuva Ota kiinni jos saat.

Aivan erityisesti pidän kuitenkin kuninkaallisista kertovista elokuvista, olivat ne sitten historiallisesti kuinka paikkaansa pitämättömiä tahansa. Marie Antoinette oli katsottava ja minkä tahansa Elizabeth elokuvan katsoisin oitis. Tästä joukosta parhaimmiksi nousevat silti The Queen ja Kuninkaan puhe, joista jälkimmäinen oli edellisen vuoden elokuvatarjonnan ykkösiä.P.S. Blogissa tulee olemaan suurella todennäköisyydellä hiljaista tässä kuussa, sillä joulu on vienyt minut mennessään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...