28. joulukuuta 2011

New Year's Eve


Ohjaaja: Garry Marshall
Pääosissa: Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Robert De Niro, Halle Berry, Alyssa Milano, Cary Elwes, Jessica Biel, Carla Gugino, Sarah Paulson, Til Schweiger, Katherine Heigl, Jon Bon Jovi, Sofia Vergara, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker, Lea Michele, Abigail Breslin, Hilary Swank, Ludacris, Josh Duhamel, John Lithgow, Yardley Smith, Matthew Broderick, Seth Meyers & Hector Elizondo
Musiikki: John Debney
Kesto: 1h 55min
Ikäraja: 3

Missä elokuvassa on kaksi kissanaista, Lisa Simpson ja loputon määrä tuttuja naamatauluja? Vastaus on New Year's Eve


Elokuva sijoittuu New Yorkiin, missä ihmiset valmistautuvat maagiseen uuden vuoden iltaan kukin omilla tahoillaan. Valentine's Day:n tapaan seurattavia tarinoita on monen monta, mutta loppua kohden ne nivoutuvat yhteen. Kuka odottaa ja ketä? ketkä saavat toisensa ja ketkä eivät? kumpi vauva syntyy lähempänä keskiyötä? Ilmassa on toivoa, odotusta ja välittämistä.

New Year's Eve alusta hieman yli puoleen väliin on kamala. Niin monen hahmon vilistessä ei saa kenestäkään otetta, syventymisestä puhumattakaan. Moni kohtaus tuntuu muoviselta, huumori teennäiseltä ja ihmissuhteet pakotetuilta. Kaikista suurista nimistä huolimatta, toivo tuntuu hiipuvan ja ykä nousevan.


Sitten puolen välin jälkeen alkaa viimein tapahtua. Hahmojen yhteyksiä aletaan valottaa ja jännityksen kiukaaseen viskataan kiivaaseen tahtiin lisää löylyä. Se hahmo, mikä aikaisemmin aiheutti vain unetuksen, alkaakin kiinnostaa. Havahdut siihen, että salakavalasti oletkin muodostanut jo lievän kiintymyksen moniin hahmoihin ja palat halusta saada tietää miten heidän käy. Loppumetreillä olen jo täysin nauliintunut ja awww efekti ei ole kaukana. Mitä ihmettä tapahtui? Muistat elävästi elokuvan olleen niin kliseinen ja tyhjänpäiväinen ja naurettava, mutta siltikin sinulle jää käteen hyvä mieli.

Lopputekstien aikana seuraa hauska hupailupätkä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...