21. tammikuuta 2012

Movie Monday # 31 - Pahan pauloissa

Movie mondayn haaste:

"Mikä on sinun kaikkien aikojen suosikkisi hahmoista, joita yleisesti ottaen pidetään pahiksina? Oletko kenties aina halunnut olla juonia punova noita, tai tuntenut syvää yhteenkuuluvuutta ihmissusien kanssa (emme välttämättä halua tietää, johtuuko tämä yhteenkuuluvuus esimerkiksi karvaisuudestasi, mutta toki saat valottaa aihetta niin paljon kuin haluat)? Vai haaveiletko sittenkin punaisesta valomiekasta?"

Hmmm.. ihmissudet, noidat, isojalat, frankensteinin hirviöt, muumiot, zombiet....

Se on silti aina ollut Vampires all the way!Suosikkiverenimijöitä elokuvan tasosta riippumatta:Sairaan siistit piilarit. Kate Beckinsale Underworld elokuvista ja yksi Draculan morsiammista elokuvasta Van Helsing. En vaan ymmärrä miksei Katella voi olla nuo piilarit koko ajan.

Ja Draculan morsiammista puheenollen:


Monica Bellucci Bram Stokerin Draculassa!
Ehdottomasti komein Dracula komisti Van Helsing elokuvaa
Kuitenkin katu-uskottavampi on tämä KreiviJa taatusti vanhin tämä!Suosikki vampyyrielokuviin kuuluvan 30 päivää kaamosta heebot ulkoilemassa. Vetovoima selittyy sillä, että näissä kavereissa on petomaisempia piirteitäVaikka en elokuvasta Priest perustanutkaan, niin nämä ötökät haluaisin nähdä ihan omassa elokuvassaan!


Enkä voi vastustaa kiusausta laittaa tähän loppuhupennukseksi musavideota, jolla eräs velho leikkii Draculaa!

5 kommenttia:

 1. Lestatiin en ole päässyt vielä tutustumaan : )

  VastaaPoista
 2. Kannattaa! Suosittelen tosi lämpimästi Anne Ricen kirjoja, mutta leffasta on hyvä alottaa: http://www.imdb.com/title/tt0110148/

  VastaaPoista
 3. Minne jäi Gary Oldmanin Dracula :'(

  VastaaPoista
 4. Hän ei ole niin hekumallinen mun silmissä, vaikka esittääkin osansa ihan kiitettävästi :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...