22. elokuuta 2012

Shrek maniaa

Shrek-elokuvat, etenkin se ihka ensimmäinen, ovat olleet ensikatsomalta mun henkilökohtaisia animaatiosuosikkeja. Shrekin kaikenkattava satumaailma ja humoristinen ote vetoavat tähän talliaiseen. Movie Mondayn oheistuote-haasteen jälkivaikutuksessa olen ollut nyt pitkään intoutunut Shrek aiheisesta tavarasta. Mistään järjettömästä ostosvimmasta ei ole ollut kyse, vaan pari juttua olen jopa mennyt tekemään ihan itte! Seuraavassa hieman valoitusta kuvatuksin hankkimastani krääsästä ja myös niistä omista näpertelyistä, teemana ihanan ihana Shrek: 

Movie Mondayn oheistuote-haasteessakin jo esiintynyt Pietarin matkamuistoVihdoin sain hankittua neljännen osan kokoelmaan. Nyt kun näitä katsoo kaikkia samassa, niin hieman kieltämättä huvittaa kansien erilaisuus. Lisäksi hyllystä löytyy Shrekin vihreä joulu :)


Hamahelmistä tehty shrekmäinen ukkeli

Piparkakku ukko pehmo, jonka menin huutamaan huuto.netistä

Vielä toinen kuva Gingy:stä kun se on niin iloinen

Neljännen elokuvan pehmolelun innoittamana tehty kangaskassi

Oletteko muuten kukaan huomanneet surullista kolmen karhun tarinaa ensimmäisessä Shrek:ssä? Minä en olisi ainakaan, jos en olisi löytänyt tätä kuvaa!Loppukevennyksenä Thriller Shrekin tyyliin :)


2 kommenttia:

  1. Miust oli hauska et tos oli kaikki pahikset :))

    VastaaPoista
  2. Hieno tuo piparkakku-ukkopehmo!

    Heitin sinua haasteella:
    http://leffaurakka.blogspot.fi/2012/08/sain-taman-post-it-lapun-luen-ja.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...