13. joulukuuta 2012

Hobitti - Odottamaton matka ensi-ilta!

Eilen tai oikeastaan päivän vaihtuessa tämän päivän puolelle, sai ensi-iltansa nimestään huolimatta odotetuin matka. Itsekin pääsin Studio 1:een tätä pikku spektaakkelia katsomaan normaalina 3D-versiona, mutta itse elokuvaa käsittelen sitten vielä tarkemmin, kun olen kunnolla toipunut. Tämä postaus keskittyy kertomaan illan meiningistä, asuista ja koristeluista. 

Eilen (11.12) oltiin työpoppoon kanssa aamusta jo muuntamassa Studio123 uuteen uskoon Hobittilaksi. Lähempänä yötä oli sitten jo laitettu tavernaamme tarjolle lämmintä glögiä, pipareita, omenoita ja porkkanoita. Lyhtyihin oli laitettu valot, takkaan tuli ja pihallekin ulkotulet. Pukeutumisestakin nähtiin muutamia malliesimerkkejä henkilökunnan ulkopuoleltakin. Itsehän esiinnyin kääpiö Galin Rautavatsana ja työkaveri oli veljeni Golin Karvahattuna. Yritimme löytää Ereboria, mutta kartastamme ei ottanut selkoa erkkikään...

Seuraavana päivänä eli tänään (12.12) jatkui samalla menolla, paitsi kääpiöt olivat jo virkeinä seikkailemassa pienen hobittikaverinsa kanssa kauppakeskus Veturissa. Kohteena jälleen Erebor, jota etsittiin sisaryhtiö Kino123:sta asti. Tavernan avauduttua jälleen kotoisalla Studiolla, oli eilisten porkkanoiden, keksien ja omenoiden seuraksi ihan soppatarjoilua, ihan jokaiselle kuka vaan siihen Keskimaan kolkkaan sattui jalallaan astumaan. Kääpiöveljekset olivat luonnollisesti Hobitti näytösten ovella, joka kovin Repunpään ovea muistutti. 

Tavernan takkatulet. Huomatkaa varmaan vain täysin mitätön kirjekuori takan päällä
Tavernan sisustusta
Tarjoiltavaa nälkäisille hobiteille ja joulutonttu

Juhlapuun runkoa
Selkeät opasteet
Kaikkea ne hobitit jättää lojumaan
Siinä jonkinlainen kirnuamispiste
Vihreässä lohikäärmessä näytettiin elokuvan 2D-versio

Alakerrasta lähtee jäljet..Ja Repunpäähän vie!

ensi-illan pukeutuneita. Vasemmalla tavernan tarjoilija sekä Galin ja Golin

Seuraavan päivän miehitystä, Galin ja Golin hobittien saartamana

Golin ja Galin!

Galin Rautavatsa komean pötsinsä kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...