10. joulukuuta 2012

Hobittipäivitys 13

Eilen illalla päättyi allekirjoittaneen Sormusten herra trilogia extended maratoni, jonka olin jakanut siivosti ja unensaantia ajatellen kahteen päivään. Voin kertoa että kannatti, vaikka simmut on melkein muurautuneet umpeen, mutta oli sen arvoista. Kolme huikeaa elokuvaa, joissa jokainen hetki on täydellisyyttä, ei mikään muu elokuva tunnu tai ole tuntunut samalta. Tällä katsomiskerralla katselin tietysti elokuvia enemmän Hobittia silmällä pitäen ja etenkin Sormuksen ritarit tuntuivat huokuvan Hobitti elokuvan viittauksia aina lohikäärme ilotulituksesta kivipeikkoihin. Balinin hauta ja Moria tunnahtaa ihan uudella tavalla, kun muutkin kääpiöt kuin Gimli ovat saaneet konkreettiset kasvot. 

" If you're referring to the incident with the Dragon, I was barely involved. All I did was give your uncle a little nudge out of the door." -Gandalf

Ohessa vielä bongaamani tietovisa, jolla voi vähän testailla omaa tietämystään Hobitti-kirjasta. Muutamia kirjoitusvirheitä tuossa vilisee, mutta kyllä siitä selkoa saa. Ja hei, ei enää kauaa yöensi-iltaan! Iip!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...