2. tammikuuta 2017

Viimeisimpiä leffaostoksia ja hieman hölinää


Hyvää tätä vuotta lukijat!

Elokuvavuodesta 2016 (sisältäen taas lähinnä niitä omia katsomistilastoja ja kaikkea semmoista) tulee vielä oma postauksensa kuten on perinne ollut. Tässä aikomukseni oli vain puhtaasti esitellä uudet dvd-elokuvat (osa black friday ajalta jo ja osa myöhemmin), mutta palasin blogin arkistoihin ja tämän postauksen pohjalta vielä muutama mietintä joulun ajalta.

Edellisenä vuotena oli itselläni ollut näköjään ihan ruhtinaallinen joululoma (5 päivää), kun taas tänä vuonna napsahteli niin joulunakit kuin uusivuosikin. Käytössä ei ole ollut siis ihan niin runsaasti vapaita ja se näkyi esimerkiksi joulun ajan tv-poimintojen loistaessa poissaolollaan. Muutoin ei varmaan ole radikaalia eroa näkynyt blogin puolella, harvemmin se lukijoiden silmään niin pahasti pistää, kuin kirjoittajan itsensä. 

Vuotta edeltävässä postauksessa eniten silmääni pisti kohta, jossa käsitellään Pessi ja Illusia elokuvaa:  

"Toissavuonna jo Tv-poiminnoissa esiintynyt Pessi ja Illusia unohtui siis vuosi sitten kokonaan laittaa menemään nauhalle. Tänä vuonna pääsin jo pidemmälle, kun muistin kyllä ajastuksen, mutta nauhoitus oli feilannut ja koko elokuvaa oli nauhalla vain semmoiset 30 minuuttia... ehdin nähdä sentään Jorma Uotisen lukkina... ehkä ensi vuonna sitten. "

Meinasin revetä tälle surkeudelle, sillä tänäkin vuonna kyseinen elokuva ei halunnut tulla luokseni ollenkaan. Havahduttiin nimittäin yksi päivä siihen, että jumantsuikka kyseinen elokuva olisi alkamassa ihan kohta, että äkkiä boksi päälle ja nauhoitukseen, että katson sitten työvuoron jälkeen. Noh, kuva ehti hyvän aikaa mennä nauhalle, kun tajusin mennä katsomaan mitä sille nauhoitukselle kuuluu. No nauhoitushan pelasi kuin unelma, ainoa vika oli, että elokuvaversio oli nyt taas se VÄÄRÄ......siis se vanhempi versio, ei se jonka haluaisin nähdä. Ehkä ensi vuonna sitten.

"Joululomallani", joka sijoittui sinne joulun ja uuden vuoden välipäiviin käytiin sitten toisen Whovianin kanssa katsomassa se Doctor Who jouluspesiaali meidän teatterilla, vaikka se siis oli jo tullut yleltä ulos siinä kohtaa. Siinä vain on ihan oma tuntunsa katsoa se tuolla toisessa olohuoneessa ja käsittääkseni yle ei näyttänyt niitä making of-pätkiä (?). Uusivuosi oli kanssa aivan mahtava, vaikka osan iltaa olinkin työvuorossa. Esityksessä oli pelkästään erikoisohjelmistoa, esimerkiksi Illallinen yhdelle katsottiin ilmaisnäytöksenä ja minäkin sen pitkästä aikaa katsoin sitten lapsuuden (On hauska!). Muut näytökset olivat Turandot ooppera, Car Man eli tanssivariaatio Carmenista ja Chaplinin Diktaattori. Loppumiset oli taas suunniteltu niin, että kaikki kerkeää katsomaan ne lasten uudenvuodenjuhlien raketit teatterin ylätasanteelta alkaen kello kahdeksan.  

Sitten ne kuvatukset vielä: 


Kohta on kaikki Ghiblit! (toistaiseksi ainakin)Viides kausi puuttuu nyt vielä välistä. Se ei ollut yhtä hyvässä alessa kuin tämä kuudes kausi

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...