20. syyskuuta 2011

Kuin kaksi vadelmaa


Lupailemani jatko juttuun Kuin kaksi mustikkaa pääsee vihdoin uunista ulos! Kuin kaksi mustikkaa pitää edelleen tilastoissa kärkipaikkaa kaikista luetuimpana juttuna naurettavan suurilla kävijämäärillä. Eniten voin syyttää siitä herroja Neil Patrick Harrisia ja Chris Mastersonia, jotka komeilevat hakusanoissa ensimmäisellä sijalla. Ja nyt kun kerran heidät mainitsin, niin voin laittaa ovelasti heidät tämänkin jutun tunnisteisiin muhahahahahaaaa!

Kyseessä on siis kokoelma elokuva-alan ihmisiä, jotka omasta mielestäni ovat kuin kaksi marjaa.- Vanessa Hudgens (High School Musical, Sucker Punch) ja Mila Kunis (70s Show, Black Swan) eivät koskaan ole menneet sekaisin keskenään, mutta yhdennäköisyyden olen aina pistänyt merkille.
-Laittoman kauniiseen Monica Bellucciin (Grimmin veljekset, Shoot 'em Up, Matrix Reloaded & Revolutions) olen saattanut kerran erehtyä yhdistämään Julie Dreyfusin, jonka itse muistan oikeastaan vain roolista Kill Bill elokuvien Sophie Fatalena.-Michael Cera (oikealla) nousi tietoisuuteeni elokuvista Juno ja Year One. Nähdessäni Social Networkin trailerissa Jesse Eisenbergin (vasemmalla), pisti jonkinlainen yhteneväisyys silmääni.
-Noidan oppipoika elokuvassa näytellyt Teresa Palmer muistuttaa ulkonäöllisesti hieman tunnetumpaa Kristen Stewart:ia. Kristenillä (josta en edes vaivaudu muistuttamaan mistä elokuvasta hänet pitäisi tuntea) tosin on kookkaampi leuka.
-Herrat Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood, Gangs of New York) ja Jeremy Irons (Rautanaamio, Eragon, Scarin ääni Leijonakuninkaasta) ovat molemmat karismaattisen näköisiä kavereita, mutta kuitenkin tarpeeksi ainutlaatuisia molemmat etteivät ole koskaan sekoittuneet toisiinsa.
-Laskettu aika elokuvan trailerissa seikkaillut Michelle Monaghan (oikealla) vilahti siinä niin nopeasti, että luulin useammankin katselukerran jälkeen kyseessä olevan Kimberly Williams (vasemmalla), jonka tiedän elokuva/tv-sarjasta 10th Kingdom sekä tv-sarjasta Perheen kalleudet.
-Näistä kahdesta tunnetumpi on varmasti Ellen Page (oikealla) kuin Arielle Kebbel (vasemmalla). Ellen on tunnettu rooleistaan elokuvissa Inception ja Juno, kun taas Ariellen muistan nähneeni vain kauhu elokuvassa The Uninvited.
-Paul Rudd ja John Corbett ovat aivan takuulla menneet jo ihan henkilöinä sekaisin. John Corbett on se Sinkkuelämää tyyppi ja tuttu myös elokuvasta Kreikkalainen naimakauppa. Paul Rudd on taas näytellyt elokuvissa Paksuna sekä 40 v. ja neitsyt.
-Olisin voinut olla vaikka varma, että Margot Kidder (oikealla) elokuvassa Amityville Horror on sama henkilö kuin Karen Allen (vasemmalla), kun nimiä en silloin ulkoa muistanut. Karen Allen on tunnettu ensimmäisestä ja viimeisestä Indiana Jones elokuvasta. Uteliaisuuttani selvitin miltä naiset suurin piirtein näyttävät tänä päivänä (ikäeroa heillä on vain kolme vuotta) ja vitsit, he ovat kuin kaksi mustaherukkaa edelleen! (kuva alhaalla)
-Mielestäni nykyajan Orson Welles (oikealla) voisi olla Fringe tv-sarjasta ja muun muassa elokuvista Ocean's eleven ja Shutter tuttu Joshua Jackson (vasemmalla).
-Nykyajan James Dean taas on selkeääkin selkeämmin James Franco (127 tuntia, Eat Pray Love, Apinoiden planeetan synty).
-Claire Danesin (Romeo+Julia, Tähtisumua) ja Anna Paquinin (X-men, True Blood) erottaminen toisistaan kesti itselläni jonkin aikaa.
-Mark Strong ja Andy Garcia ovat hämmentävän samannäköisiä, mutten heitä ole koskaan erehtynyt sekoittamaan toisiinsa. Nenätkin ovat niin samanlaiset, että voisivat olla veljiä, serkkuja tai jotain. Mark Strong on tunnettu muun muassa elokuvista Sherlock Holmes ja Green Lantern. Andy Garcia on tunnettu roolistaan kolmannessa Kummisedässä.
-Amanda Seyfried (Mamma mia, Red Riding Hood, Rakkauskirjeitä Julialle) on tästä kaksikosta tunnetumpi. Oikealla puolella oleva nainen on mallina paremmin tunnettu Gemma Ward, jonka bongasin Amandan kaksoisolentona uusimmasta Pirates of the Caribbean-elokuvasta.
-Ensihetkestä kun näin Sarah Polleyn (Splice, Kuolleiden aamunkoitto) on hänestä tullut välittömästi mieleen Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction). Silmät ainakin on hankittu samasta paikasta!
-Javier Bardem (Menetetty maa, Eat Pray Love) ja Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, P.S I love you) ovat taas niin samannäköisiä, että silmissä heittää. Taatusti heidät olen joskus railakkaasti sekoittanut, ennen kunnolla "tuntemista".

6 kommenttia:

 1. Hyyi.. joku Vanessa Hudgens ! Mila Kunis on nyllä niiiiin paljon nätimpi !

  VastaaPoista
 2. joshua jackson ja tuo toinen ei ole mun mielestä yhtään samannäköisiä ja ellen page on nätimpi kuin "kaksoisolentonsa". muuten samaa mieltä! :D

  VastaaPoista
 3. Jestas toi viimeinen!! Ihan hullua :D

  Monet näistä ei mulla kyllä mene yhtään sekaisin, mutta tokihan se riippuu ihan siitä miten paljon on tyyppien leffoja/sarjoja katsonut (ja milloin heihin tutustunut) :)

  VastaaPoista
 4. Mitä mieltä oot: Selena Gomez ja Lucy Hale?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herttinen, voisivat olla siskokset. Silmissä näkyy eroa, mutta voisi mennä sekaisin helpostikin

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...