6. elokuuta 2013

Elokuvien uusi koti!

Sain viimein toteutettua pitkäaikaisen haaveeni erillisestä leffahyllystä ostettuani huutiksesta ihanan, asianmukaisen ja kuusiosaisen dvd/cd hyllyn. Itseäni on sylettänyt pitää elokuvia liian syvässä kirjoille tarkoitetussa hyllyssä, koska haluan kaikkien takakannet näkyviin, mutta en myöskään niin sanottua hukkatilaa. 

Ihan ensi alkuun, kun tähän kämppään muutettiin, olivat elokuvat kahdessa eri hyllyssä, joissa niille oli vain yksi hylly taso kummassakin. Vaikka siinä vaiheessa oli elokuvia suhteellisen vähän alkoivat ne pikkuhiljaa laajentua kahteen riviin. Kokoelma on sittemmin tasaiseen tahtiin kasvanut itseni innostuttua yhä enemmän ja erilaisemmista elokuvista. Viimeksi tein muutoksia hyllyasetteluun tämän vuoden tammikuussa, jolloin elokuvat päätyivät samaan hyllyyn ja peräti kolmeen hyllytasoon. Siltikin osan joutuessa pian elokuvien lisäännyttyä taka-alalle. Olin ihan varma, että olisin asiasta tehnyt tänne juttua, mutta en näköjään tehnyt, mutta onneksi löysin arkistoista kuvan aiheesta: Disney vhs:t puolestaan ovat asuneet eri huoneessa, jossa on vhs-soitinkin samassa. Viimeisin päivitys heidän tilanteestaan on tässä postauksessa

Uuden hyllyn tultua, meiltä lähti yksi varsinainen kirjahylly uuteen osoitteeseen ja kaikenlaista tavaraa sen mukana, joten olohuoneeseen tuli mukavasti tilaa uudelle tulokkaalle. Ihana uusi hylly on tosiaan 6-osainen ja jaoin sen neljään osaan toiselle seinälle ja kahteen osaan toiselle. Ihan alkuun laitoin 4-osaiseen dvd:t kolmeen torniin ja vhs:t yhteen, mutta totesin dvd polojen joutuvan liian ahtaalle isoluisten vhs:ien takia, joten suunnitelmat muuttui. 2-osaiseen hyllyyn olin ensin suunnitellut pelit/cd yhdistelmää, mutta koska cd:t löysi paremman piilopaikan (eikä minulla ole mitään hinkua pitää niitä esillä) tuli pelien seuraksi disney vhs:t.  

Ohessa tsiljoona kuvaa uudesta ihanuudesta! 


Nätisti lokeroissaan, tui tui

Vasemmalla tv-sarjat, oikealla lotr ja hienoa kivaa


Ghiblit


Kauhut asuu kallon alapuolella

Uuden hyllyn kunniaksi piti ostaa pari leffaa.....

Tässä kohtaa vielä cd-levyjä silmällä pitäen asennettu hyllytasot

Kunnes tulin järkiini
Jylhäkallion väki 

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...