7. elokuuta 2013

Kirppikseltä kotiutunutta

Uuden hyllyn seuraukseni tuli vielä hinku saada hyllyyn täydennystä (nyt kun sitä tilaa viimein on!), joten kirppispyörähdykseltä tarttui mukaan muutama leffa aioittua enemmän:

Star Trek, Kauhun oppitunnit ja Terminator. Näistä olen nähnyt vain Kauhun oppitunnit, joka on ihan loistava, kun se on niin surkea ja näyttelijäkaartissa on ihan oikeasti KAIKKI mahdolliset. Star Trekin olen Into Darkness:n jälkeen halunnut nähdä ja Terminator kuuluu yleissivistykseen.

The Prestige, jota en ole vieläkään nähnyt, mutta kuullut vain hyvää. Contagion on nähtynä, mutta halusin omaksi. Hieman arveluttava on tuo "rental copy" teksti kannessa....

Jim Carrey:tä! Taalat taskuun Dick & Jane (mainio!) ja I Love You Phillip Morris (mainiompi!)

Bill Murray:tä! Lost in Translation ja hyvin samassa hengessä Broken Flowers

4 kommenttia:

 1. Jee Kauhun oppitunnit, nostalgiaklassikko! Siinä on kyllä hyvä esimerkki elokuvasta, joka on niin huono, että se on jo loistava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ja kun siinä vaan vilisee noita tuttuja naamoja ja en vieläkään kestä sitä elijah woodin hirnumista x)

   Poista
 2. Star Trek, The Prestige ja Terminator on kaikki helevatan hyviä omalla tavallaan ja omassa genressään. Katso ne kaikki läpi mah.nop. ja kirjota arvostelut! 8))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan toivelistaan :) vielä ei ole katseluun asti noista kukaan ehtinyt, mutta onhan tässä aikaa. Uskalsi kaikki ostaakin juuri muiden suosituksien perusteella :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...