6. marraskuuta 2013

Hobittipäivitys 14

Edellisestä päivityksestä näkyy olevan aikaa jo kohta vuosi, niin ehkä olisi aika jo toisen osan ensi-illan lähestyessä päivittää hieman aiheesta. Syy tähän hiljaisuuteen on rehellisesti sanoen siinä, että odotukseni aiemman elokuvan kohdalla olivat väkisinkin liian korkealla, eikä se nyt kuitenkaan yltänyt yhtään niin korkealle kuin ajattelin. Pidän kyllä Hobitti elokuvasta, mutta suurin osa sen viehätyksestä johtuu itselleni elämää suuremmasta Taru sormusten herrasta eli kun elokuvalla on vähänkin jotain tekemistä rakkaan aiheen kanssa, se nostaa sen pisteitä. Mutta sellaisenaan, ei Hobitti tosiaan olisi mitenkään niin ihmeellinen tapaus. Noh, kaikesta huolimatta hypetys on kivaa, joten nyt olen taas päässyt kiinni aiheeseen ja alkanut odottaa elokuvaa (tosin huomattavasti realistisemmin odotuksin).

Ensinnäkin viimeisen elokuvan ensi-ilta on siirretty kesäkuulta 2014 saman vuoden joulukuuhun, mikä on ihan jostain sieltä minne ei aurinko paista. Tässä ei ole nyt otettu yhtään huomioon meidän vuodenaikojen vaihtelua, kun kesällä olisi saanut järkättyä kaikkea kivaa uloskin... god dammit.
Trailereita on ehtinyt jo ulostautua kaksikin kipaletta, joista täytyy sanoa, että jälkimmäisestä pidän enemmän, koska siinä on Smaug (BENEDICT) ja se hieno kohtaus, jossa näkyy sormus, joka on hieno koska lotr.Tän ensimmäisen trailerin kohdalla pohdittiin, että mikä tai kuka hyppää Gandalfin niskaan raunioilla kohdassa 1:26 - 1:27, itse totesin vain kyseessä olevan varmaan joku örkki tms., mutta meidän kääpiö asiantuntija Mira koki oivalluksen ja valaisi kyseessä olevan Thrain kääpiö, Thorinin isäukko, jonka pään on järki jättänyt. Wikipediasta seuraava lainaus: 

"Gandalf the Grey found Thráin while on a mission to Dol Guldur to discover the identity of "The Necromancer", a mysterious Dark Lord who was later revealed to be Sauron. Moments away from death, Thráin gave him the old map. Gandalf promised to deliver it to Thráin's son, but Thráin, who was delirious with pain, had forgotten his name, so Gandalf did not expect to be able to fulfil this promise. Thráin died soon afterwards."
4.11 tuli suoratoistona eri lähteistä (muun muassa IS TV:n kautta) Hobitti tapahtuma, jossa faneja hemmoteltiin lisämatskuilla sekä mahdollisuudella kysyä kysymyksiä elokuvan tekijöiltä. New York:ssa oli paikalla Orlando Bloom & Richard Armitage, Los Angeles:ssa Evangeline Lilly, Lontoossa Luke Evans, LEE PACE & Andy Serkis, Wellingtonissa oli tietenkin itse Ringmaster Peter Jackson ja haastattelijana Jed Brophy. Jed:stä tuli mieleen, että tiesittekö hänen olleen jo sormusten herra elokuvissa sivuosissa? Tsekatkaa aiheesta tämä kuvatus. Itse tapahtuma on jo kokonaisuudessaan päätynyt youtubeen ja sen voi katsoa tästä linkistä.

Tärkeä tieto on myös, että 15. päivä tätä kuuta tulee kauppoihin Hobitti-odottamaton matka extended dvd, jonka ilmestymistä itse olen odottanut, jotta pääsen näkemään elokuvan "oikean version". Kannatti olla hankkimatta pelkästään sitä typistettyä normi dvd:tä, kerrankin. 

Loppuhienoutena TAMK:n mainos, jossa Mira on ollut ohjaajana!!!! Onko vähän siisti??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...