10. joulukuuta 2013

Bongasitko kääpiön?


Parin päivän sisään on nähty havaintoja Galin ja Golin kääpiöveljeksistä vaeltamassa Kouvostoliitossa etsien epätoivoisesti Yksinäistä vuorta. Mukana matkassa heillä on ollut myös yksi hobitti, jonka henkilöllisyyttä ei ole saatu vahvistettua.

Sunnuntaina tämä saattue kierteli jo päivästä joulumarkkinoilla, joissa osa heidät onnistuneesti tunnistikin. Osalle kuitenkin oli selvästi hämärämpää, keitä nämä vaeltajat olivat ja heitä tituleerattiin muun muassa viikingeiksi ja (liekö lähestyvän joulun syytä) useampaan kertaan tiernapojiksi. 

Urhea joukko marssi myös Manskille, jossa yrittivät saada joulupuun hakattua nuotiota varten ja siitä sitten Hansakeskukseen. Matkalla löytyi myös vuori, joka ei tosin ollut se, jota he etsivät, mutta varmuuden vuoksi se valloitettiin. 

Viimeinen kohde oli Veturi, jossa matkalaiset pysähtyivät tankkaamaan Kino123:een kakkujen ja leipien äärelle (toivottavasti jotain jäi vielä vitriiniin jäljellekin...).


Tänä iltana kääpiöt ja hobitit ja muu Keskimaan väki pakkautuu Studio123:een (aka Erebor123) tiiraamaan Hobitti elokuvan jatko-osaa Smaugin autioittama maa. Yöensi-ilta on tiistain ja keskiviikon välisenä yönä arviolta klo 00.02 alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...