11. heinäkuuta 2015

Blogi täyttää tänään 5-vuotta!


Tänään tulee kuluneeksi 5-vuotta ensimmäisestä blogipostauksesta! Väliin mahtuneita vuosipäiviä ei ole tullut sen kummemmin noteerauttua, paitsi aikanaan 1-vuotispäivä ansaitsi oman postauksensa. Eikä tää harrastus nähtävästi vieläkään ole tullut tiensä päähän, vaikka hiljaisia kausia onkin ollut. Ne kerrat kun on käynyt mielessä, että oisko muiden harrastusten aika, on sitten nurkan takana ollut jotain jännää, josta on ollut vain aivan pakko postata jotain. 

Postausten määrässä on vuositahdissa tapahtunut selkeää ja loivaa laskua. Kaikista aktiivisin vuosi oli 2011 (124 postausta), joka tosin selittyy sillä, että silloin Movie Monday-haasteblogi oli myös aktiivisimmillaan. Kyseinen haasteblogi selittää myös seuraavan vuoden 2012 (93) korkeita postauslukemia. Kun Movie monday alkoi hiipua, tuli vuonna 2013 (86) Tv Thursday-haasteblogi pitämään postauslukua vähän korkeampana. Viime vuosi 2014 (67) pitää alhaisinta sijaa postausmäärässä, vaikka aloitusvuonna olikin kokonaisuudessaan vähiten postauksia, mutta kyseessä ei ollut kokonainen vuosi. Tämän vuoden osalta kaikki merkit ja etenkin uudelleen syttynyt into elokuvaharrastukseen viittaavat siihen, että peittoamme edellisen vuoden aika helpostikin.

Tänä päivänä blogilla on virallisia lukijoita 76 ja blogilovinin puolella 19. Sivujen katselun kokonaishistoria on juuri nyt 102 670 katselukertaa, kuukausissa kärkipaikkaa pitää vuoden 2012 lokakuu: 2911 katselukertaa. Aloitusvuoden jälkeen hiljaisimmatkin kuukaudet pitävät sisällään vähintään 1000 katselukertaa.

TOP 5 luetuimmat jutut (on sekin hieman muuttunut)

1. Kuin kaksi mustikkaa (2974)
2. Disney VHS-kokoelma (1466)
3. Kaksin karkuteillä (1281)
4. American Horror Story (1039)
5. 3D-laseista (1035)

Ensimmäistä sijaa pitävä Kuin kaksi mustikkaa huitelee ihan naurettavissa lukemissa. Lukemiin on kuitenkin selityksensä, sillä kaikista haetuin hakusana, jolla blogiini on päädytty ties mistä Indokiinasta asti, on "Chris Masterson Neil Patrick Harris". Koko ajalta kootuissa hakusanoissa ei ole kärkisijoilla muuten yllätyksiä, paitsi seitsemännellä sijalla olevaa "apinoiden kuvia" olen toisinaan ihmetellyt

4 kommenttia:

 1. Paljon ja isot onnittelut hienosta merkkipaalusta blogin parissa. Toivottelen lukuisia ja menestyksekkäitä vuosia vielä näiden jo menneiden jatkoksi! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Hieno saavutus, oikeasti (itsekin blogia pitävänä tiedän, kuinka vaikeaa välillä on pitää motivaatiota yllä kirjoittamiseen), mutta älä ikinä vaan lopeta! Blogiasi on liian kiva lukea! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! tästä kommentista saa kuule semmosta lisäenergiaa ettäh! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...