27. heinäkuuta 2015

Kymmenen kysymyksen haaste

Mikkoakin kiinnostaa-blogin Mikko teki omassa blogissaan hänelle nakatun kymmenen kysymystä-haasteen. Ketään hän ei varsinaisesti erikseen haastanut, vaan antoi vapaat kädet kaikille tarttua haasteeseen. Tää tarttui siis haasteeseen!


1. Miten mieluiten viettäisit kesälomaasi? Jos et ole nyt työelämässä tai opiskele, niin miten viettäisit kesäpäivän, jos haluaisit tehdä jotain normaalista poikkeavaa?

Toteuttamalla niitä kaikkia asioita, jotka ovat siirtyneet siihen kategoriaan, että "täytyy tehdä/katsoa/hoitaa sitten kun on aikaa". Tällä hetkellä olen kesälomalla ja olen päässyt toteuttamaan moniakin näistä asioista. Osa on erittäin arkipäiväisiä asioita, kuten siivous/järjestelyprojekteja, osa luovaa toimintaa ja osa selkeää lomatoimintaa. Eräs toteutuneista asioista oli juurikin blogin uusi banneri-kuva sekä facebook-sivut. Elokuvien ja tv-sarjojen katseluun olen myös muistanut pyhittää aikaa.


2. Mikä on viimeisin elokuva, jonka olet käynyt katsomassa elokuvateatterissa ja mitä pidit siitä (ilman paljastuksia)? 

Ant-Man oli viimeisin! Tykkäsin kyllä, ei superhyper, mutta sopii juuri hyvin tuohon väliin. Nyt ei taas malttais odottaa seuraavaa!


3. Pelaatko tietokone-/konsolipelit loppuun saakka vai jäävätkö ne puolitiehen uusien pelien ilmaannuttua? 

Aika vähän tulee tällä hetkellä pelattua, mutta joskus toki innostuu jostain pelistä hetkellisesti. Riippuu ihan pelistä, ns. normaalit lineaariset pelit pyrin pelaamaan loppuun asti. Tosin täytyy heti myöntää, että The Battle for Middle-Earth odottaa vieläkin, että menen murskaamaan Sauronin. Taustalla on se, että haluan treenata ne armeijat aivan huippuunsa ja tehdä totaalisen murskavoiton. Sims-peleissä tulee välillä intensiivisempiä kausia, mutta pelistä riippuen niissä ei aina ole mitään varsinaista loppua, joten siksi ne jossain kohtaa lopahtaakin, kun omat ideat loppuvat. Poikkeus Medieval, jota taannoin jatkoin taas eteenpäin.


4. Mikä on lempigenresi elokuvissa ja sano mielestäsi paras tämän tyylin elokuva, johon kaikkien pitäisi tutustua?

Aaaaapua. Aivan liikaa vaihtoehtoja jo pelkissä genreissä....jos nyt ihan olisi pakko sanoa, niin aika paljon omista suosikeista kallistuu draaman puolelle, mutta näistä sitten vaihtoehtoja on aivan liikaa. Tutustukaa niihin, joita olen suositellut tässä blogissa!


5. Mitä vielä julkaisematonta peliä/elokuvaa odotat?

Pixels, Inside Out, Koodinimi U.N.C.L.E, The Visit (haha), Sinister 2, Yksin Marsissa, viimeinen Nälkäpeli, 007 Spectre, Star Wars: The Force Awakens, Crimson Peak, Macbeth, Pan, The Revenant, Legend, Suicide Squad, Kapteeni Amerikka 3, Deadpool, X-Men: Apocalypse, Doctor Strange, Ghostbusters, Lemmikkien salainen elämä.... yms. yms.


6. Ostatko käytettyjä pelejä tai elokuvia esimerkiksi oikeilta tai nettikirppareilta?

Leffoja kyllä! Erittäin suuri osa leffoistani on kirpparien/kierrätyksen kautta hankittu/saatu


7. Mikä on itsellesi mieluisin tapa ohjata pelejä (näppäimistö, hiiri, jokin tietty gamepad)?


Riippuu taas pelistä, Sims-pelit näppäimistön ja hiiren kanssa ehdottomasti (PC-versiot näistä peleinäkin parempia). Suurin osa muista normaaleista peleistä perinteisen ohjaimen kanssa, mallilla ei niin väliä. 


8. Oletko käynyt suuremmissa pelialan tapahtumissa?
 
en ole

9. Onko joitakin pelejä/TV-sarjoja/elokuvia jotka ovat aluksi vaikuttaneet bestest thing 4ever mutta loppu onkin ryssitty niin pahasti, että pahaa tehnyt?
 
Noh, ainoa joka äkkiseltään mieleen tulee on Hobitti-elokuvat. Ne vaikutti hyvältä ennenkuin niitä (varsinkin viimeistä) oli vielä nähnyt. Nyttemmin olen sitä mieltä, että PJ on pidettävä kaukana lopuista Tolkienin teoksista....


10. Minkä 8-bittisen videopelin hahmon haluaisit tehtäväksi hama-helmistä? :-D


Hmmmm. Prinsessa Peachin voisi tehdä, vaikka lähes samanlaisen kuin itsekin tein villeimpänä hamahelmi-kautenani. Eihän niistä koskaan identtisiä tule, koska kaikilla on niin erilaiset helmivarastot.Haasteen saa Arttu, Ruudukko, Mira, Katja, Cilo, Stalkkeri ja kuka ikinä muukin innostuu tekemään :) Elokuvapainotteiset kysymyksenne tässä:

1. Minkä elokuvan ostit viimeksi? ja mistä?

2. Mitä televisiosarjaa/sarjoja seuraat juuri nyt?

3. Minkä kirjan luit viimeksi? 

4. Mene imdb:hen ja rullaa alas "Recently Viewed" kohtaan, kerro 5 viimeisintä.  

5. Onko sinulla jotain sellaista elokuvaa/tv-sarjan jaksoa, jonka olet nähnyt aivan liian nuorena?

6. Minkä elokuvan olet aikeissa nähdä seuraavaksi valkokankaalta? 

7. Mikä sai sinut alunperin kirjoittamaan blogia? 

8. Paras yli 80-vuotias aktiivinen näyttelijä/näyttelijätär tällä hetkellä?

9. Paras alle 15-vuotias näyttelijä/näyttelijätär tällä hetkellä?

10.  Paras James Bond? Paras Tohtori (Doctor Who)? Paras Kissanainen?

 

2 kommenttia:

 1. 1. Viimeisin ostamani elokuva oli Fargo ja ostin sen SPR:n Kontti -kirpputorilta. Uutena ostin viimeksi... saattoi olla Snowpiercer jonka ostin CDON.COMista pari kuukautta sitten.

  2. Tällä hetkellä seuraan vain Heroes -sarjaa Netflixin puolelta.

  3. Meneillään on pari asiakirjaa verkkokirjoittamisesta, sitä aiemmista (viihde)kirjoista on jo pidempi aika. Ovat olleet varmaan joko miekka&magia-fantasiakirjoja tai sitten joku H.P. Lovecraftin kirjoista.

  4. En ole nyt omalla koneellani joten en voi tarkistaa tätä, mutta kurkkasin nuo aiemmin kotona ollessani. Mukana olivat ainakin Robert Forster, Mulholland Drive (elokuva), The Odd Couple (tv-sarja). Käytän IMDB:tä siihen jos tunnistan TV-sarjassa tutun naaman ja haluan varmistaa että oliko tämä varmasti sama näyttelijä kuin muualla. :)

  5. Olen ollut kiltti poika enkä ole katsonut lapsena tuhmia elokuvia. Vanhemmat hieman murahtivat kun olin katsomassa Blue Velvettiä ja siinä tuli vaatekomerokohtaus... :D

  6. Ollaan kaverin kanssa suunniteltu että käytäisiin katsomassa uusi Terminaattori seuraavaksi.

  7. Aloittamisen aikaan tuntui ettei kunnollisia suomalaisia peliblogeja ole ollenkaan. Kaikki blogit olivat jotain friggin' meikkausblogeja ja halusin että sekä pelit että miespuoliset bloggaajat olisivat paremmin edustettuina. Oman blogin tekemällä siitä sivusta saisi lisäksi juuri sellaisen kuin itse haluaa. Leffat, TV-sarjat ja kirpputorijutut tulivat mukaan siinä rinnalla. En kyllä rehellisyyden nimissä uskonut, että jaksaisin kirjoittaa kuukautta pidempään, mutta tässä sitä ollaan... kolme ja puoli vuotta myöhemmin :)

  8. Vaikea vastata tähän kun tuo sana aktiivinen rajoittaa aikalailla. Pienen detective workin jälkeen sanoisin parhaaksi/hauskimmaksi/oikean asenteen omaavaksi seniorinäyttelijäksi James Earl Jonesin :)

  9. Pakko myöntää että en tiedä edes ketään nykyään alle 15-vuotiasta näyttelijää :P

  10. James Bond: Ehdottomasti charmanttinen Sean Connery. Dr Who: Olen nähnyt vain muutaman jakson kyseistä sarjaa ja siinä doktorina oli Christopher Eccleston. En tosin tiedä olisiko hän 'paras' tohtori koska en koukuttunut sarjaan. Kissanainen: Michelle Pfeiffer.

  VastaaPoista
 2. Hahaa! Loistava haaste, kiitos paljon kun valkkasit minut haastettavaksi. Itse lähden aina innolla tälläisiin mukaan xD Täällä vastaukseni P.S. jostain syystä kysymyksessä kahdeksan en edes rekisteröinyt, että voisin vastata miesnäyttelijän, jostain oudosta syystä aivoni vaativat minua etsimään jonkun naispuolisen näyttelijän, joka vielä näyttelisi yli kahdeksankymppisenä... Weird...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...