28. huhtikuuta 2016

Game of Thrones, Civil War ja muutama uusi elokuva

Nyt en ole onneksi sentään käynyt tyhjentämässä puolta putiikkia, vaikka heikko hetki tulikin Robinhoodin alelaarin luona (leffat alkaen 5,95!) ja matkaan tarttui neljä uutta elokuvaa. Kauhulla odotan huomista cdon.comin omaa green friday:ta, pitää varmaan välttää koko sivustoa huomisen ajan. Tässä kuvat sortumisista:
Hirveästi on tapahtunut/tapahtuu taas leffojen ja tv-sarjojen maailmassa. Jos nyt ensin tv-sarjoista, joissa isoin juttu on tietysti Game of Thronesin jatkuminen!!! Itse seuraan taas HBO Nordicin kautta poikkeuksia lukuunottamatta heti maanantai aamuna herättyäni. Ensimmäisessä jaksossa oli jo paljolti jännää, vaikka huomasi kyllä, että ei ole ihan niin suoraan Martinin kynästä meno, kun homma on vähän pelkistetympää (en sano että on huono asia) ja jopa toiveikkaampaa (en sano että tämäkään on huono asia). Mitään ei enää tiedä etukäteen kuin pikkuhippuja ja hataria arvauksia, joten saas nähdä kuinka monet aamukahvit menee väärään kurkkuun vielä.

Omassa katsonnassa on noin muuten paremman puoliskon kera Flash ja Gotham (liian huippusarjoja emme voi seurata samaan aikaan aikataulusyistä). Itse katson Arrowta (aina kun muistan, television tahtiin on vaikea seurata!) ja itseasiassa pari jaksoa jäikin väliin kokonaan ja oli poistunut jo Katsomosta... mutta tsekkasin juonenkäänteet wikipediasta, enkä usko, että tosissaan missasin hirveästi. Pääsin kuitenkin kiinni ennen mid-season finalea, jossa jopa kuoli eräs merkittävä hahmo. Varmaan Thrones on turruttanut jo ajat sitten, kun ei kyseinen tapahtuma nyt itselleni tuntunut niin hirveältä (eikä ollut mikään kummoinen suosikkihahmoni edes). Foxilta bongasin aivan vahingossa erittäin viihdyttävän kauhukomedian Scream Queens! ja samalla huomasin myös Fox playn olemassaolon, jossa jaksot säilyy paljon kauemmin kuin jossain Katsomossa. Aivan sairaan hauska sarja, mukana muun muassa pari AHS-tähteä, Abigail Breslin ja Jamie Lee Curtis. 

Netflix teki unelmistani totta ja toi kauan odottamani sarjan (joka ylellä meni valitettavasti itseltäni ohi)  Outlanderin ensimmäisen kauden katsottavaksi. Aikamatkustuksesta kertova romanttinen sekä seikkailullinen "pukudraama" osoittautui paljon verisemmäksi, kuin mitä olin ennakkoon sarjasta tiennyt. Tämä ei ollut ollenkaan hullumpi asia, yleensä nämä vain ovat kesympiä, melkein kuin vähemmän shokeeraava game of thrones, jossa ihan kaikki ei kuole. Joka tapauksessa ihan suosikkisarjojani nyt ja ikinä. Hannibalista tuli hollille siitäkin viimein se kolmas kausi, jota parhaillaan tapitan. 

Elokuvista tulee vielä ihan lähitulevaisuudessa oma postauksensa koskien tulevia ensi-iltoja, ainakin näitä, joita itse hingulla odotan. Kapteeni Amerikan kolmas leffa Captain America: Civil War pärähti juuri ensi-iltaan ja on ollut varsin hupaisaakin huomata, miten kaveripiirissäkin porukka jakautuu eri puolille. Tää on vähän sama kuin Edward vs. Jacobin kanssa, mutta ei sinne päinkään, koska nyt on kyseessä oikeasti kivan näköiset jannut. Ollaan Artun leffablogin Artun kanssa ehditty käydä jo monet kamppailut tuolla kylän nurkilla aiheesta, kuten kuvastikin huomaa... Itse leffasta tulossa myös oma juttunsa, mutta sen verran sanon, että kyllä tykkäsin! Menee ihan Avengers kolmosesta, parempi kuin Age of Ultron. 

Meille tuli töihin tälläinen Angry Birds-ständi koottavaksi. On kyllä työläin ständi, mitä tullut vastaan itselleni tähän mennessä, kolme työpäivää se vei rakentaa, mutta siinä se nyt nättinä ja massiivisena seisoo. Idea on siis mennä tuonne ritsaan istumaan.2 kommenttia:

 1. About Time on ihana <3
  Nyt on kyllä niin paljon hyviä tv-sarjoja että syöneet todella paljon pois omaa leffatahtia. Olen päätynyt jopa katsomaan suomalaista Katastrofikokkia (ihan törkeen hauska!) mutta suurin suosikkini on The Blacklist, joka nyt Netflixissä työn alla...

  En ole edes hirveän perillä mistä tuo Avengersien sisällissota johtuu (täytyy se leffa tietty kuitenki nähdä!) mutta jos näin mututuntumalta sanoisin, niin olisi Artun, Iron Manin, Mustan lesken ja Black Pantherin puolella :) ...sori xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nouuuu, haluan kyllä kuulla mielipiteesi elokuvan jälkeen itse leffasta toki, mutta myös siitä seisotko edelleen Team Ironmanissä, hahha :D

   Aivan totta tuo, että tv-sarjat syö väkisinkin aikaa elokuvilta. Nykyään on niin helposti saatavilla vaikka mitä huippuhyvää. Katastrofikokkia oli joku toinenkin suositellut ja Black listin ylistystä olen blogistasi bongannut, ehkä senkin saisi joskus vilkaistua

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...