31. heinäkuuta 2016

Kuulumiset

Kesälomani on vielä menossa ja kummasti siinä aina käy jotenkin niin, että ihan ei yllä siihen, mitä kaikkea oli tarkoitus tehdä/saada aikaiseksi. Bloginkin puolella piti muutama erikoisempi postaus tehdä, mutta autuaasti nekin unohtuivat. Leffoja on tullut kyllä siltikin katsottua, että sitähän ei mikään tunnu estävän.

Tv-sarjojen kohdalla laitoin jarrut netflix/hbo katsonnoille jo hieman ennen lomaa, jotta aika tulisi kulutettua muuhunkin (esim maalailu, pelit ja kirjat). Toki edelleen seuraan Outlanderiä Yle areenasta ja Katsomosta Yövahtia (Hiddleston!!!). Ajatukseni oli siis vielä ennen lomaa katsoa mahdollisesti jotain sarjaa uudestaan ja mielessäni oli kaikista vahvimpana Game of Thronesin muutamat ensimmäiset kaudet ainakin, koska niistä on vierähtänyt niin kauan aikaa jo ja voisi olla kauttaaltaan shokeeraavaa kuinka moni ylipäätänsä on hengissä vielä, haha.


Varsinainen lukuinto ei ole vielä täysissä voimissaan, mutta muutamia opuksia olen saanut koluttua, kuten Preciousin ja V niin kuin Verikoston. Tällä hetkellä luettavana on True Grit (Kova kuin kivi) ja muutama sarjakuvakirja. Vedän nyt suosiolla näitä eteenpäin pikkuhiljaa nautiskellen. Peleissä olen puolestaan aktivoitunut aika hurjastikin (vanhaan tahtiin nähden siis) ja tällä hetkellä käsittelyssä on Dragon Age: Origins. En muista onko täällä tullut puheeksi Battle for Middle-earth-pelit, mutta sain sen tokan osankin jo loppuun (ekaa pelasin pitkän kaavan mukaan peräti kahden vuoden ajan....). Strategiapeleihin en kyllä usko koskevani enää, vaikka nuo hyviä olivatkin.

Pelirintamalla on kuitenkin yksi nyt aivan ylitse muiden, enkä jostain syystä usko olevani tässä asiassa ainoa: Pokemon Go. Hyvä ihme, mikä saa ihmisen pyrkimään lenkille jopa kolmesti päivässä, käyttämään joka tilaisuuden kerätä kilometrejä plakkariin. Tästä osiosta olen pelissä eniten innoissani, ei ole mennyt päivää, että ei olisi tullut heitettyä kunnon lenkkiä ja altistumalla happimyrkytykselle. Toisena on se ihmeellinen sosialisoituminen, eilenkin tuli jauhettua pelistä parin mukulan kanssa, jotka lähti vielä seuraksi kävelemään. Oltiin muuten eri joukkuettakin, mutta ketä haittaa, kun samaa kokemusta jaetaan! Tää on niin hieno juttu, kunhan muistetaan ny kattoa mihin kävelee, että nää "marjat mätänee metsiin" (ostin muuten ämpärillisen mustikoita, ne ei ainakaan sinne mätäne) -tyypit ei saa lisää vettä myllyynsä.

Aih niin, että ei mene ihan pokemoniksi, niin esittelyssä uudet leffahankinnat sekä muutosta hyllyjärjestyksessä. Sain pikkuisen tilaa taiottua, kun ne tv-sarjat muuttivat nyt sitten muiden vhs-leffojen paikalle makkariin ja ne muut vhs-leffat taas itse masiinan luokse. Nyt mahtuis taas vähäsen lisää... 

Voi tää niin hyvä sarja! Tosin toinen kausi ei ole vielä yltänyt ensimmäisen tasolle, mutta pakkohan se on silti nähdä miten siinä käy


Neljännen uskalsin ostaa, viidennen hinta tuntui vielä vähän epämiellyttävältä

Tämän hetken Thronesit, 1-4


Hirmuisen isosti tuli tilaa!

Ja tänne ne tv-sarjat muuttivat

Kaikki muut (ei Disney) vhs-kasetit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...