13. helmikuuta 2017

Ystävänpäivätarjous!
Huomenna koittaa ystävänpäivä ja sen kunniaksi Studio 123:ssa sekä Kino 123:ssa on jälleen kaksi yhden hinnalla-tarjous kaikkiin tiistai-illan elokuviin! Ohessa Studion tiistain ohjelmisto juonikuvauksineen. Huomaa, että joukossa on peräti kolme kipaletta Oscar-ehdokkuuksia keränneitä elokuvia.

17.00 Life, animated 

"Owen Suskind on autistinen nuori mies, joka vietti vuosia lapsuudestaan saamatta itseään ymmärretyksi. Hän oppi kommunikoimaan perheensä kanssa Disney-elokuvien vuorosanoin, onnistui elokuvamaailman opastamana rikkomaan eristyneisyytensä ja sai yhteyden ulkomaailmaan." Ehdolla vuoden 2016 parhaaksi dokumentiksi!

17.00 Lego Batman-elokuva

 "Supersuositun Lego® elokuvan päätähdeksi itsensä nimennyt viittasankari – Lego Batman – saa oman seikkailunsa valkokankaille. Muutoksen tuulet puhaltavat Gothamissa, ja jos Batman haluaa pelastaa kaupungin Jokerin vihamieliseltä hyökkäykseltä, täytyy hänen unohtaa yksinäisen suden roolinsa ja opetella työskentelemään yhdessä muiden kanssa – ja ehkä ottamaan välillä vähän rennommin."

17.30 Dancer

"Sergei Polunin on yksi maailman lahjakkaimmista tanssijoista ja nousi The Royal Balletin nuorimmaksi päätanssijaksi koskaan. Uransa huipulla, 25-vuotiaana, tähteys oli ajanut hänet itsetuhon partaalle ja hän käveli pois parrasvaloista ja shokeerasi jättämällä baletin. Balettineron lahjakkuudesta oli tullut liian raskas taakka." Kyseessä siis dokumentti, katso video postauksen lopusta

18.50 La La Land

" La la land on alkuperäismusikaali sijoitettuna ajallisesti nykypäivän Los Angelesiin. Mia (Stone) työskentelee elokuvastudion läheisessä kahvilassa ja juoksentelee itse koe-esiintymisissä aina mahdollisuuden saatuaan. Haavena on tietenkin päästä itse vielä parrasvaloihin, kun nyt edes saisi sen ensimmäisen oikean roolin. Sebastian (Gosling) jakaa samankaltaiset haaveet, mutta musiikin saralla. Hän ei välitä kaupallisesta nykypäivän musiikista, vaan sydän syttyy aidolle jazz-musiikille. Unelmana olisi pitää omaa jazz-klubia, joka samalla herättelisi kyseisen musiikin taas enemmän eloon. Sebastian toimii itse pianistia, mutta joutuu tekemään pilipali-soittokeikkoja, joissa ei pääse ollenkaan loistamaan." (juttu täällä) 14 Oscarin ehdokas!

19.10 Fifty Shader Darker

"Kun sydänsuruista kärsivä Christian Grey yrittää houkutella epäileväisen Anastasia Steelen takaisin elämäänsä, Anastasialla on ehtonsa. Heidän rakentaessaan luottamusta ja vakaata suhdetta salaperäiset hahmot Christianin menneisyydestä palaavat kuvioihin aikeenaan tuhota pariskunnan yhteinen tulevaisuus…
Jamie Dornan ja Dakota Johnson palaavat rooleihinsa Christianina ja Anastasiana E. L. Jamesin kirjoihin perustuvan Fifty Shades -elokuvatrilogian toisessa osassa."

19.30 Rogue One: A Star Wars Story

"Kaikkihan muistavat miten ihka ensimmäisessä Star Wars-elokuvassa, Episodi nelosessa, Prinsessa Leia kätki kapinnallisten ja koko universumin kannalta elintärkeät piirustukset droidin haltuun ennen kiinni jäämistään. Rogue One kertoo siitä, miten tähän tilanteeseen päästiin eli miten kapinallisten joukko onnistui alunperin varastamaan kyseiset piirustukset ja miten he saivat edes tietää niistä. Jyn Erso (Jones) on tunnetun tiedemiehen Galen Erson (Mikkelsen) tytär, josta tulee kapinan avainhenkilö. Hänen sukulaisuussuhteensa sekä yhteys sotaveteraani Saw Gerreraan (Whitaker) tekevät hänestä tärkeän neuvotteluvaran Kapinaliitolle." (juttu täällä) 2 Oscarin ehdokas!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...