1. heinäkuuta 2011

Uutista pukkaa

Kaikenlaista elokuvaa, tapahtumaa ja pientä kivaa on tuloillaan, joten tähän väliin on hyvä pistää pieni yhteenveto muutamasta asiasta.

Ensinnäkin pikkulintu Tom Hanks laulaa uudesta Toy Story elokuvasta, mikäli nyt miehen liverrykseen on uskomista. V2.fi sivustolla kerrotaan herran antaneen myöntävää vastausta, kun häneltä udeltiin "näemmekö me vielä Toy Story 4:sta?". Uutinen varmasti sekä riemastuttaa kuin myös vihastuttaa kuulijoita. Itsekään en tiedä miten päin olisi, kun Toy Story 3 oli jo niin hieno päätös trilogialle. Tutut hahmot seikkailevat kesän aikana kuitenkin lyhyt elokuvassa Toy Story Toons: Hawaiian Vacation.

Toinen uutinen liittyy niin ikään animaatoihin, mutta Dreamworksin puolelta. Ensi vuoden tammikuussa 27. päivä ensi-iltaan saapuu Shrek elokuvista tutun Saapasjalkakissan oma elokuva, josta on jo julkaistu 2 traileria. Elokuvassa Antonia Banderaksen ohella kuullaan muun muassa Salma Hayekin ääntä.Toinen pidempi traileri täällä.


Loput ilmoitusluonteiset asiat liittyvät popopoPotteriiin! Ja tämän kohdalla on syystäkin innoissani, kun ollaan studio123:n luovan poppoon kanssa juonittu vaikka mitä kivaa ensi-ilta liittyen. Ensinnäkin tännekin pieneen kylään saatiin Tylypahkan pitkäoppimäärä eli ensi viikon maanantaista alkaen näytetään kaikki edelliset elokuvat. Yksi elokuva per päivä, aina klo 18. Yksittäin elokuvat 6 e kipale, mutta maratonpassin hinta on vain 24,5 jolla pääsee siis kaikkiin seitsemään elokuvaan. Ohessa elokuvat ja päivämäärät:

4.7 Viisasten kivi
5.7 Salaisuuksien kammio
6.7 Azkabanin vanki
7.7 Liekehtivä pikari
8.7 Feeniksin kilta
9.7 Puoliverinen prinssi
10.7 Kuoleman varjelukset osa 1


Studio123:n nettisivut


Sitten 12.7 on vuorossa vielä kunnon velhohärdelli, kun studion oma poimittaislinja kerää innokkaimmat noidat ja velhot Kouvolan alueelta viettämään Potter teeman mukaista päivää studio123:een ja sen liepeille klo 18.00 alkaen. Ohjelmaan kuuluu muun muassa tupiin jako, luudallalentoviestiä jästien tapaan, loitsimista ja tietokilpailuja. Kaikissa asenne ja tyyli ratkaisee!

Viimeinen Potter (snif) saa ensi-iltansa 13. päivä puolella klo 0.07 taianomaisessa yönäytöksessä. Kaikkea tätä odotellessa voi tuijotella elokuvan traileria:

2 kommenttia:

  1. Mie itseasias yks päivä mietinkii Toy Storyä sillee et jos siit tulis vielä jatko osa... tuloksena se että varmasti tykkäisin ! : ))

    VastaaPoista
  2. YHä epäilen, tosin katsomaan menisin ihan satavarmast :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...