13. maaliskuuta 2013

Movie Monday # 83 - Disney prinsessat

Movie Monday heitti semmoisen haasteen, että sivuuttaminen ei ollut vaihtoehto:

"Kuka on mielestäsi paras Disney prinsessa? Mikä tekee hänestä parhaan ja mieleenpainuvimman? Kaunis ja avuton, vai upea ja vahva?"


Disney ja juurikin Disney prinsessat ovat pyörineet jo valmiiksi pari viikkoa tulevien kirjoitusaiheiden kärjessä, niin tämä sopii nyt aivan mainiosti tähän ajankohtaan. Rinsessat (kuten sanoin pienenä tyttönä) ovat edelleen niin ihania ja siistejä. Oletan tässä haasteessa nyt "Disney prinsessat" määritelmän koskevan näitä virallisia franchine prinsessoja, eikä niinkään ketä tahansa neitoa, vaikka prinsessakerhonkin ulkopuolelta löytyy hienoja naishahmoja (esim. Jane Porter!). Alkuun oli taas vaikeuksia nostaa jalustalle vain yksi parhain, mutta sain sen sitten lopulta kaivettua esille kumminkin. Siltikin haluan alkuun myöntää kaksi muuta titteliä:


Kaunein:

Prinsessa Ruusunen on aina ollut minun mielestä se kaunein ja nimenomaan elokuvaversion Aurora, eikä sellainen ällö, mitä on prinsessa lehdessä tai kaikenmaailman sateenvarjoissa, lakanoissa ja lounabokseissa....Tähän vaikuttaa myös se, että suomalainen ääninäyttelijä (puhuessa, ei laulaessa!) on sama kuin parhaan tittelin saavalla hahmollaRohkein:


Pocahontas on vähintään hatunnoston arvoinen rohkeudestaan


Parhain:

Pitkän harkinnan jälkeen totesin, että Bellessä on kaikkea: hän on kaunis niin ulkoa kuin sisältä ja hänestä löytyy myös rohkeutta. Suomalaisessa versiossa Bellen ääni on kaunein puhuessa sekä laulaessa


Tässä vielä linkkiä blogiin, jossa kuvia siitä, miltä nämä prinsessat ihmisenä näyttäisivät. Kannattaa tsekata! 

P.S. Itse odotan ainakin Disneyn uutta elokuvaa Frozen, jonka pääosassa olevaa Annaa veikataan jo nyt tulevaksi prinsessaksi! 


Kuvien lähteet: Aurora, Pocanhontas & Belle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...