18. heinäkuuta 2013

Konemies lomalla


Olen edelleen hengissä, vaikka täällä on hiljaisempaa ollutkin. Työkiireisiin ei voi nyt vedota, sillä lomalla olen jo kolmatta viikkoa. Edellinen viikko meni vain täydellisissä matkahumu tunnelmissa, eikä alkuviikolla leffoista kirjoittamisesta tullut mitään, kun aivot olivat jo asennoituneet lähtemään maailmalle. Suunnattiin paremman puoliskon kanssa pidennetylle viikonloppulomalle kuvankauniiseen Prahaan. Eikä ihmekään, että koko reissu tuntui olevan kuin elokuvista, onhan Prahassa kuvattu muun muassa tämmöisiä elokuvia


Muutoin matkallamme ei ollut mitään tekemistä elokuvien kanssa, lukuunottamatta pientä vahanukke museota, joka varmasti on vain köyhän miehen Madam Tussaud's. Museossa oli enemmänkin historiallisia hahmoja ja vaikuttajia sekä kuvataiteilijoita, mutta bongasimme myös pari näyttelijääkin. Joku kaunis päivä jossain lähitulevaisuudessa tullaan katsastamaan sitten se ihan oikea Madam Tussaud's, sitä odotellessa.


Toinen aikaa ahkerasti syövä pirullinen keksintö on Netflix, jonne ollaan rekisteröidytty kuukauden ilmaiselle kokeilulle, mutta on aikas selvää, että sitä jatketaan. Eniten sieltä tulen katsomaan nimenomaan sarjoja, kun nykyään perinteisestä töllöttimestä ei tunnu tulevan yhtään mitään ja pitäähän sitä nyt vähän olla ajan hermoilla. Katselussa on jo ollut esimerkiksi Myytimurtajat (vaikka ne onkin jo suurimmaksi osaksi ennestään nähty, mutta noiden touhuja kattelee aina vaan uudestaan), Pushing Daisies! Ja vielä Doctor Who! Sitten kun alkaa sisältö loppua, viritellään kone uskomaan olevansa ameriikassa. Tähän asti olen kyllä tykkäillyt, vaikka jostain sarjoista on harmillisen vähän tuotantokausia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...