4. kesäkuuta 2011

Hobitti päivitys 5

Hobittilasta kuuluu taas uusia uutisia:

Molempien elokuvien nimet ja ensi-ilta päivät on julkistettu. Ensimmäinen osa kantaa nimeä The Hobbit: An Unexpected Journey ja saa ensi-iltansa 14. joulukuuta 2012. Toinen osa taasen on nimeltään The Hobbit: There and Back Again ja vastaavasti ensi-ilta on joulukuussa 13. päivä 2013.

Stephen Fry on kiinnitetty Esgarothin (=järvikaupungin) johtajan rooliin. Kaksi ei niin tunnettua nimeä Conan Stevens ja Ryan Gage ovat myös tulossa mukaan. Gage tulee esittämään erästä Reppulien suvun jäsentä ja Stevens örkki Azogia.

Orlando Bloomin fanit riemastuvat, sillä mies palaa Legolasin saappaisiin. Miten tämä on mahdollista, en tiedä. Legolashan ei esiinny Hobitti kirjassa, mutta kerran kyseessä on haltija ja hänen ollessa jo järkyttävän vanha ihmisten mittapuulla sormusten sodan aikaan, on tietysti iän puolesta mahdollista että Legolas vilahtaa Synkmetsän haltijoiden joukossa. Tässäkin asiassa jätän sen luottavaisesti herran (=Peter Jacksonin) haltuun.

Alla muutama fanien tekemä kansi paremman puutteeseen :)


lähde, lähde2, lähde3

2 kommenttia:

  1. Järkyttävän vanha.. Niin. Ja hei Bilbohan täytti vasta 111 ja se oli jotain kolkyt seikkaillessaan Synkmetsässä. Toisekseen käsitykseni mukaan Legolas on Synkmetsän haltiakunkun poika, joten.. Ja pitihän niitten nyt joku Leegolassi pistää sinne että leffa saa katsojia muistakin kuin meistä hömöistä faneista ;)

    Mut Stephen Fry. Oi vitsit <3

    VastaaPoista
  2. "Leegolassi" mainio nimi <3 Nuo tiedothan pitävät aivan paikkansa ja hyvinkin mahdollista että Bloomin naama taktisesti vetää lisää yleisöä. Ja yleensä tuntuu vieraannuttavalta, jos Hobittiin edes huhutaan tulevan jokin "tuttu" näyttelijä, mutta ainakin Martin Freeman ja tämä Stephen Fry tuntuu sellaisilta, että nyt ei voida mennä metsään :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...