15. syyskuuta 2016

Anttilan viimeiset ja muuta läpätystä

Aikaahan on jo vierähtänyt, mutta itsekin kerkesin osallistua peräti kahden eri Anttilan hautajaisiin. Ensimmäisen kerran vielä kesäloman aikana Helsingin päässä ja toisen kerran paikallisessa kauppakeskus Veturissa. Läydöistäni huolimatta oli ajoitukseni sinänsä molemmilta osin huono, että ensimmäisellä kerralla oli uutuuksia sisältävät hyllyt vielä normaaleissa hinnoissa ja viimeisellä kerralla puolestaan ei ollut enää hääppöisesti elokuvatarjontaa edes jäljellä. Tälläiset nyt kuitenkin kotiin päätyivät:


Elokuvien osalta olisi taas hirmuisesti nyt mielenkiintoista tarjontaa ja pitää alkaa laittaa omaa Oscar-tutkaa kuntoon, jotta ei taas käy "Blue Jasmineja" tai "Vakoojien siltaa"... olisiko se Sully esimerkiksi nyt kuitenkin potentiaalinen kuva? 

Sarjoissa monta on tullut taas päätökseen. Arrown 4. kausi jatkui paussen jälkeen ja sai minut taas kyseenalaistamaan, miksi edes katson kyseistä sarjaa. Loppua kohden taas nousi esille niin köyhä ja epälooginen käsikirjoitus, että sain pyöritellä silmiäni. Välijaksoissa sentään oli jotain tasapainoa (jos unohdamme kokonaan sen saaren). Outlanderin toinen kausi päättyi myös ja parani kyllä loppua kohden, mutta ei vedä vertoja ekalle kaudelle. 

Netflixistä katsoimme läpi kehutun Stranger Thingsin ja sarja vastasi odotuksiin oikein hyvin. Yllättävän kauhu kyllä ja sain mielleyhtymiä niin sarjaan Fringe kuin elokuvaan It Follows ja jälkimmäiseen eritoten musiikin tähden. Jäi myös kivasti auki ehkä pohjustaen jatkoa, mutta toisaalta jatkossa on aina riskinsä tason laskussa. Mielenkiintoinen kyllä ja varsinkin loppua kohden kauhian jännittävä.

Kauan en ehtinyt hapuilla ilman katsottavaa sarjaa kun Sub alkoi nyt näyttää American Horror Storyn viidettä kautta Hotel. Tiesin jo valmiiksi, että tämä on niistä se köyhin kausi, joka ei voi johtua vain ainoastaan Jessica Langen poissaolosta, vaan jotenkin kosketus alkaa jo lipsua ja ideat ehtyä. Yksittäisiä mahtavia kohtauksia on kyllä runsaasti (monessa juuri Lady Gaga) ja musiikkivalinnat on tehty nappiin. Tulevasta kuudennesta kaudesta en uskalla toivoa enää liikoja.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...